MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar müjdeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile verdi. Başkan Sancaktar paylaşımında; “Elhamdülillah. Bugün ilçemiz için söz verdiğimiz hizmetlerden bir tanesinin daha başlamasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kıymetli hemşerilerim; Bildiğiniz üzere Korkuteli’mizin hasretle beklediği Doğalgaz borularının geldiğini ve inşaatının başladığını daha önce sizlerle paylaşmıştık.
KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Yine önceden de verdiğimiz söz üzerine boru hattı inşaatının başlaması ile de dağıtım firması olan ENERYA tarafından Korkuteli’mizin merkezinde bugün itibariyle kazı çalışmaları başlamıştır. Her iki çalışmanın da ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, en kısa süre içerisinde kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum. Çalışmaları yapan BOTAŞ ve ENERYA firmalarına teşekkür eder çalışanlarına kolaylıklar dilerim.
TÜM SİYASİ PARTİ YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR
İlerleyen günlerde yeraltı çalışmalarına başlayacak olan CK Elektrik, Türk Telekom ve ASAT’a yine bu çalışmalara destek ve Koordinasyon sağlayacak olan Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesine, çalışmaları yakinen takip eden ve destek veren ilçemizdeki tüm siyasi parti yöneticilerine şahsım, partim ve ilçem adına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımları ile ilk kaynağı hep birlikte yapacağız. Korkuteli İçin Çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.