ERSAN SEÇİMİ FARKLI KAZANDI

Cumartesi günü gerçekleştirilen Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulunda seçimin kazananı mavi listeyle Ünal Ersan oldu. Seçimlere mavi liste ile giren Ünal Ersan 160, Beyaz Liste ile giren Hasan Ülkü 84, Bordo liste ile giren Uğur Göksel 81 oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

SEÇİMİN KAZANANI "ERSAN" OLDU

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimli genel kurulu hafta sonu Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda Hasan Ülkü beyaz, Ünal Ersan mavi, Uğur Göksel ise bordo renk ile yarıştı. Heyecan içerisinde gerçekleştirilen Genel Kurul Sonunda Ersan Elektrik Sahibi Ünal Ersan 160 oy alarak odanın yeni başkanı oldu.

 

Genel kurulun Divan Başkanlığını Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları ve odanın bütçesi oy birliği ile kabul edildi.  Genel Kurula; Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Kemal Istık, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, çevre ilçelerin oda başkanları ile oda üyeleri katıldı.

 

BİRLİKTE BİZ YÖNETECEĞİZ

İlgili gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından başkan adayları konuşmalarını yaptı. Ünal Ersan konuşmasında; “Öncelikle bu demokratik yarışta hizmet için bende varım diyerek aday olan Hasan Ülkü ve Uğur Göksel kardeşlerimi ve yönetim adaylarını cesaretlerinden dolayı tebrik ederim. Değerli esnaf kardeşlerim, değerli Korkutelililer, yıllardan beri Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasında çeşitli kademelerde görevde bulundum. Gerek sektörün gerek odanın faaliyetlerine  ihtiyaçlarına yabancı olmadığım için esnaf arkadaşlarımın isteği doğrultusunda birlikte biz yöneteceğiz anlayışıyla oda seçimlerine aday oldum. Daha gelişmiş bir oda olma hedefi ile resmi kurumlar ile esnaf arasında çözüm odağı olacak projelerle sektör’ el bazda güçlü bir yapıyı oluşturmak için bu yola baş koyduk.

 

ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Değerli esnaf kardeşlerim alın terimizin karşılığını akacağız. Bir inşaatın temelinden çatısına kadar odamıza kayıtlı olan emekçi ve zanaatkar ustalarımız vergisini öderken, kayıt dışı çalışmakta olan insanlarla mücadelemizi ortaya koyup esnafımıza sahip çıkacağız. Kayıt dışı çalışan olmayacak. Hiçbir üyemizin hakkını yedirmeyeceğiz. Bunun için gereken denetim mekanizmasını oluşturacağız. Ünal usta olarak nasıl işin çekirdeğinden geliyorsak zanaatın ustalarının yanında olacak her türlü fikre ve tecrübeye açık olacağız.

 

BİR GRUBUN DEĞİL ESNAFIN ODASI OLACAĞIZ

Emekçi kardeşlerim bir grubun değil esnafın odası olacağız. Esnafın emeğine taş koydurmayacağız, bürokratik engelleri aşmada köprü olup, birlikten kuvvet doğar düsturuyla hareket edeceğiz. Biz bu yola çalışmak için çıktık, koltuk hesabı yapmadık. Makamlar gelir geçer ama hizmetler baki kalır. Tecrübe sahibi olarak odanın  içinden geliyorum, bu güne gelmemize vesile olan odamızı bugüne taşıyan her başkana, yönetimlere ve esnafımıza teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun.

 

GÜÇLÜ BİR KADRO İLE YÖNETİME TALİBİZ

Bu bayrağı daha ileri taşımak için; Aranan değil bulunan başkan olacağız. Meslek gruplarıyla düzenli olarak toplantılar yapacağız. İvedilikle odamıza ait kurumsa web sitesini hizmete sunacağız. Üyelerimizin önemli ihtiyaçlarına indirimli bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Bize bu yolda destek verecek kardeşlerimize şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Güçlü bir kadro ile yönetime talibiz. Kazanan esnaf, kazanan Korkuteli, Kazanan odamız üyeleri olsun.” Dedi.

 

İŞTE ERSAN’IN YÖNETİMİ:

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Üç listenin yarıştığı seçimler sonucunda 160 oy alan Ünal Ersan odanın yeni başkanı olurken, Hasan Ülkü 84, Uğur Göksel 81 oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı. Ünal Ersan başkanlığındaki Oda Yönetim Kurulu Asil Üyeler;  Hüseyin Girgiç, Mehmet Kemi, Ahmet Türker, Yüksel Alkan, Mustafa Korkut, İbrahim Tabak. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Mehmet Özkan, Sabri Dönmez, Nazmi Yavuz, Bünyamin Develioğlu, Süleyman Şahin, Fehmi Tekin, Ramazan Aldemir. Denetim Kurulu Asil Üyeler; Mehmet Kaynar, Halil İbrahim Aksarı, Hasan Toy. Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Mehmet Mermi, Akın Ezer, Mustafa Aksarı’dan oluştu. Seçim sonundan Ünal Ersan tebrikleri kabul ederken oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.