Amatör Spor Haftası bitti

Geçtiğimiz hafta başlayan Amatör Spor Haftası, geçtiğimiz gün yapılan kurumlar arası voleybol turnuvası finalleri ile bitti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında kurumlar arası voleybol turnuvası geçtiğimiz hafta başlamıştı. Altı gün boyunca kıyasıya mücadele eden sekiz takım birinci olmak için, tüm voleybol hünerlerini sergilediler. Bazı takımlar gruptan çıkamazken, bazı takımlarda beklenmedik performansları ile dereceye girdiler. Geçtiğimiz gün akşam yapılan finallerde ise turnuva birincisi, kadrosu beden eğitimi öğretmenlerinden oluşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Devlet Hastanesi ile karşılaşan Milli Eğitim ilk seti Devlet Hastanesine verdi. İkinci seti MEM alırken setlerde 1-1 lik eşitliğin ardında maç taybrek setine kaldı. MEM hırslı oyunu ile birinci oldu. Turnuva sonunda sıralama; 1.Ilce Milli Eğitim  2.Devlet Hastanesi  3.Orman İşletme  4.Belediye şeklinde oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç “Amatör Spor Haftasına uygun şekilde  turnuvamıza katılım sağlayarak İlçemizde sporun gündem oluşturduğu bir hafta geçirmemizi sağlayan tüm Kurumlarımıza teşekkür ederiz.  Ayrıca desteklerini esirgemeyen hakemlerimize, Medi-Yasam hastanesine, Nur Pastaneleri ne, Korkuteli Belediyesine, salonumuza gelerek bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize, emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz.” Dedi. Turnuvanın son gününde kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri de takımları yalnız bırakmadılar.