Bir kez daha güçlü bir destek istiyoruz

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirdi. Başkan Sancaktar; “Seçimin yapılacağı 2.turda hemşerilerimizden Cumhurbaşkanımız için bir kez daha güçlü bir destek istiyoruz bunun için yine sahada hep birlikte olacağız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 09:25
https://www.korkutelimanset.com

SEÇİMLERİMİZ HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerle ilgili; “Öncelikle Seçimlerimizin ülkemize ilçemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlere katılımın yüksek olmasından dolayı tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Seçim kampanyası döneminde sağduyulu ve huzurlu  bir seçim geçirdik bu sürece katkı koyan tüm siyasi partilere teşekkür ediyorum.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Partimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren seçmenlerimize ve sahada çalışmalarımıza destek veren gönüllülerimize ve Cumhur ittifakı ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Seçimin yapılacağı 2.turda hemşerilerimizden Cumhurbaşkanımız için bir kez daha güçlü bir destek istiyoruz bunun için yine sahada hep birlikte olacağız. Durmak Yok Yola Devam.” Diye konuştu.