Bu kez rakip güçlü

Voleybol 3. Ligdeki temsilcimiz Baturalp Turizm Korkuteli Gençlikspor geçtiğimiz hafta Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta Tekirdağ Gençlik Hizmetlerini 25-11, 25-21, 25-22'lik setlerle 3-0 yenmişti

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

 

Baturalp Turizm Korkuteli Gençlikspor ligde lider koltuğunda oturuyor. Voleybol 3. Ligdeki temsilcimiz Baturalp Turizm Korkuteli Gençlikspor geçtiğimiz Pazar günü Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta Tekirdağ Gençlik Hizmetlerini 25-11, 25-21, 25-22'lik setlerle 3-0 yendi. Baturalp Turizm Korkuteli Gençlikspor, oynadığı 4 maç sonunda puanını 11'e çıkararak lider olmayı başarmıştı. Ekibimiz bu hafta daha önce düştüğü ikinci ligde de aynı grupta olduğu ve 10 puan ile hemen arakamızda ikici olarak yer alan ligin güçlü ekibi Bigadiç Belediyespor’u konuk edecek.

Deplasmanda oynanan maçı Baturalp Turizmin sahibi ve temsilcimizin ana sponsoru iş adamı Hamdi Sarıca'da Tekirdağ’a giderek izlemişti. Korkuteli Gençlikspor Voleybol Temsilcimiz Baturalp Turizm Korkuteli Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan, "Bu hafta ligin en güçlü ekiplerinden Bigadiç Belediyesporu konuk edeceğiz. Kendi evimiz ve seyircimiz önünde mutlak galibiyet için salona çıkacağız. Seyirci desteğimiz ile maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.