Dualar Ali Gürbüz İçin

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde son iki yılın Başpehlivanı Korkuteli Belediyesi Sporcusu Ali Gürbüz, seriyi tamamlayıp altın kemerin ebedi sahibi olmak istiyor. Ali Gürbüz’e destek için yarın Korkuteli Belediyesi Kırkpınar’a 1000 Kişilik Otobüs kaldıracak. Korkutelili vatandaşlar ise Ali Gürbüz için tek yürek olarak kemerin Korkuteli’ne gelmesini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2022 18:07
https://www.korkutelimanset.com

KIRKPINAR'A HAZIRIM

Başarılı performansıyla Kırkpınar'ın son dönemine damga vuran başpehlivanlardan Ali Gürbüz, Antalya'daki kamp sürecinin ardından 1-3 Temmuz'daki 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne'ye gitti. Altın kemere ulaşmak için tüm gücünü kullanacağını aktaran Ali Gürbüz, "Bu sene üçüncü sene, çok önemli bu sene. İnşallah bu sene de kazanıp altın kemerin sahibi olmak istiyorum. Bu gururu Antalya'ya ilk defa yaşatmak istiyorum. Hem fiziksel hem mental olarak Kırkpınar'a hazırım." ifadelerini kullandı.

BU GURURU YAŞATMAK İSTİYORUM

Gürbüz; “Tüm Korkutelili ve Antalyalı hemşerilerimi sevgiyle selamlıyorum. İnşallah Altın Kemerle Allah’ım izniyle buradan dönmeyi Antalya’ya ilk defa  bu gururu yaşatmayı bizlere nasip eder. Hazırlıklarımızı bitirdik. Allah’ın izniyle sahaya çıkıp elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz. Tüm Güreşçi arkadaşlarıma da sakatlıksız güzel bir Kırkpınar geçirmeyi diliyorum.” Diye konuştu.