İYİ’ler Bayramlaştı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Devlet erkanıyla birlikte Milli Bayram kutlamayı özledik, bundan sonraki ilk bayramı devlet erkanımızla birlikte milletçe kutlamayı arzu ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 18:08
https://www.korkutelimanset.com

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında partililer bir araya geldi.  İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına İYİ Parti Antalya Milletvekilleri, milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katılım sağladı. Bayramlaşma programında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Karacan, “Başı rahmet, ortası mağrifet, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını idrak ettik ve bayrama ulaştık. Bayramın son günü, ülkenin meclisle yönetilmesi gerektiğini 103 yıl önce bize hatırlatmış olan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, büyüklerimize ve dedelerimize olmak üzere herkese şükranlarımızı sunar, huzurlarında saygıyla eğiliyorum” dedi.

’15 MAYIS’IN ŞAFAĞINDA TÜRKİYE TARİH YAZACAK’

Başkan Karacan konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Yüce Meclis’in açılmasından 3 yıl sonra Cumhuriyet ilan edilmiş, Türk insanının özgür ruhuna uygun bu sistem 100 yıldır devam etmektedir. Bizler bu güzel sistemin bozulmaması için mücadele eden İYİ ve cesurlar hareketi olarak ayın 15’i itibariyle bu sistemi tek adama mahkum etmeyeceğiz. Özgür irademizle kurmuş olduğumuz, 7 düvele karşı mücadele verdiğimiz, onlarca savaş, binlerce şehit, yüzbinlerce gazi bizlerden bunu bekliyor. Bize düşen görev, önümüzdeki seçimde başarıyı yakalamaktır. Hep birlikte tarih yazmak için mücadele ediyoruz ve inanıyoruz ki 15 Mayıs’ın şafağında ‘Türkiye tarih yazacak’, güneş en güzel şekliyle doğacak.”

‘DEVLET ERKANIYLA MİLLİ BAYRAM KUTLAMAYI ÖZLEDİK’

15 Mayıs sonrası Milli bayramların, devlet erkanıyla birlikte milletçe büyük coşku içinde kutlanacağını vurgulayan Karacan, “Bu kutlu mücadelede, böyle bir güzel günde olmak inancımızı daha da tazeliyor. Her geçen gün ülkemiz için daha güzel günler bir adım daha yaklaşıyor. Hem dini yönümüzün hem milli yönümüzün kuvvetli olduğunu herkese gösteriyoruz. Devlet erkanıyla birlikte Milli Bayram kutlamayı özledik, bundan sonraki ilk bayramı devlet erkanımızla birlikte milletçe kutlamayı arzu ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Karacan’ın konuşmasının ardından partililerin teker teker bayramlaşmasıyla program sona erdi.