MUHTARLAR KATILDI
Her ay Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çİmşit başkanlığında yapılan huzur toplantısı dün sabahta gerçekleştirildi. Toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü Hakan Selen, komiserler, Alaaddin Mahallesi Muhtarı Tahsin Keser, Aşağıpazar Mahalle Muhtarı Tekin Korucu, Uzunoluk Mahalle Muhtarı Ali Üzüm, Yeni Mahalle Muhtarı İsmail Akgün, İmrahor Mahalle Muhtarı Veli Şeker, Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal, Kargalık Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar yerine aza Murat Demir katıldı.
EMNİYET’E HABER VERSİNLER
Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit; “ Kurban Bayramı yaklaşıyor. Hayvan hırsızlığı görülebilir. Bu konuda vatandaşlarımız çok dikkatli olsunlar. Şüpheli bir durum gördüklerinde güvenlik güçlerine haber vermeyi ihmal etmesinler. İlçemizde bildiğim kadarı ile kamera ağı geniş, ancak daha geniş olursa bizler için iyi olur. İlçeye hurdacı ve seyyar satıcı girmesi yasak. Hurdacı ve seyyar satıcı görülmesi halinde vatandaşlar mutlaka emniyet güçlerine bildirsinler. Muhtarlar mahallelerine yerleşen Suriyeli vatandaşları mutlaka bildirsinler.” dedi.
KAYITLI 405 SURİYELİ VAR
Çimşit; “Huzursuzluk çıkaran, şiddet uygulayan Suriyeli vatandaşlar mutlaka emniyete bildirilsin. Bunlar dışında kurumlar ve kurum amirleri ile ilgili şikâyetler var mı? Vatandaşı azarlayan, işini yapmayan. Mutlaka bizlere bildirin.” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Hakan Selen; “ İlçemizde kayıt altında 405 Suriyeli var. Hepsi kayıtlı ve kontrol altında. İlçemizde aktif çalışan 250 kamera ve 16 PTS var. Şuan ki gündemimiz kasksız motosiklet kullananlar. Havaların ısınması ile motosiklet kullanımı arttı. Kasksız kullananlar ve trafiği tehlikeye atanlar ile ilgili mutlaka işlem yapılacak.” dedi.