Korkuteli Spor’da yeni dönem

Korkuteli Spor yönetiminde uzun zamandır yaşanan yönetim krizi geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Hasan Gökce tarafından çözüldü. Mehmet Emin Kolan Başkanlık görevinden istifa ederken, Süleyman Türkyılmaz ve diğer yöneticilere yeni yönetimi kurma görevi verildi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Geçtiğimiz yıl çizdiği başarı grafiğinin ardından bu yıla her anlamda sıkıntılı başlayan Korkuteli Belediyespor’ da ilk olarak Süleyman Türkyılmaz yöneticilik görevinden, Mehmet Emin Kolan ile çalışmak istemediğini belirterek istifa etmişti. Ardından birkaç gün sonra diğer yöneticiler, Mesut Kurtoğlu, Ali Tingi, İsmet Gökalp, Aydın Yörük, Eyüp Önal’da istifa etti. Bu istifalardan sonra, taraftar grupları da desteklerini çektiklerini açıklamışlardı. Belediye Başkanı Hasan Gökce’ de tüm bu yaşananların ardından yönetimi toplantıya çağırmış ve bu sorunun en kısa sürede çözüleceğini belirtmişti. Uzun zamandır merakla beklenen karar geçtiğimiz gün yapılan toplantı sonrası açıklandı. Toplantı ile ilgili Süleyman Türkyılmaz açıklama yaptı.

Korkuteli Spor’da beklenen oldu

Türkyılmaz “ Yaklaşık sekiz yıldır Korkuteli Spor Kulübü Başkanlığını yürüten Mehmet Emin Kolan ve yönetici Ahmet Alagöz resmen istifa etti. Resmi işlemlere başlandı. Kendisine bugüne kadarki tüm emekleri için teşekkür ederiz. Kendisi de bu görevi artık gençlerin yürütmesi gerektiğine karar vermiş. Belediye Başkanı Hasan Gökce’de yeni başkan ve yönetim ile ilgili sorumluluğu bize verdi. Biz kendi aramızdan bir başkan ve as başkan seçeceğiz. Tüm bu süreç ile ilgili resmi işlemler başlatıldı. Görev dağılımı kesinleştiğinde tekrar açıklama yapacağız. Yönetim sıkıntısı ile beraberinde gelen, maddi sıkıntılarda çözüme kavuşturulacak. Korkuteli Spor kaldığı yerden şampiyonluk yarışına hem yönetimi, hem oyuncuları hem de taraftarları ile devam ediyor” İfadelerini kullandı.