Bu yıl Korkuteli Belediyesi tarafından çoğunluğu şair ve ozanlardan oluşan dokuz kişilik bir grup ile yapılacak olan Kültür Şenliği bugün akşam Şehitler Meydanında.
Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli Belediyesi tarafın bu yıl ilk kez kültür şenliği yapılacak. “ Şairlerin Dilinden Ozanların Telinden” isimli programda Halil Karacan ve Mustafa Kemal Kazak olmak üzere 9 şair ve ozan sahneye çıkacak. Bugün akşam 20.30 d Şehitler Meydanında yapılacak olan programda Selahattin Kozanoğlu, Ozan Yeşilyurtlu, Necati Ocak, Erdem Can, İrşadi, SelinGül Kızıl sahne alacaklar. Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Aslan
“ Bu Yıl ilkini yapacak olduğumuz kültür şenliğimizin organizasyonunu ilçemizin değerli ozanlarından Halil Karacan ve şair, yorumcu Mustafa Kemal Kazak yapıyorlar. Bu tür organizasyonlar üç defa yapıldığı zaman gelenekselleşiyor ve Kültür Bakanlığından ödenek ayrılıyor. Bizimde amacımız ilçemize böyle bir şey kazandırmak. Kültürel olarak ilk açık alan konseri olacak. Şölenimize; Selahattin Kozanoğlu, Ozan Yeşilyurtlu, Necati Ocak, Erdem Can, İrşadi, Selin Gül Kızıl katılacaklar. Kültür bizim mirasımız ve onu gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmalıyız. Bugün akşam yapacak olduğumuz şölenimize tüm halkımızı bekliyoruz” Dedi.