“ Meclis üyeleri zaten İSTİFA EDECEKLER”

Geçtiğimiz gün akşam, uzun bir aradan sonra gazeteciler ile bir araya gelen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

“Millet karar verir, takdir milletin”

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce geçtiğimiz gün akşam ilçedeki gazetecileri ağırladı. Gökce ve gazeteciler İyi Partinin kuruluşu, ilçe siyaseti ve Korkuteli ile ilgili birçok konuda gazeteciler ile çay içip sohbet etti. Gökce samimi bir şekilde merak edilenleri gazeteciler ile paylaştı. Hasan Gökce ilk olarak söze hayır olsun dilekleri ile başladı. Geçtiğimiz hafta Allah’ın izni ile yeni parti kuruldu. Türk siyasetine vatana, millete hayırlı olsun. Siyasi partiler hizmet araçlarıdır. Bugüne kadar birçok parti kuruldu, bu da demokrasinin güzelliği. Kimin ülkeyi yöneteceğine millet karar verir, takdir milletin. Bence artık insanların bir alternatifi var. “Başta Meral Akşener olmak üzere emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum” Dedi.   

“Kimse ülkücü duruşumuzdan şüphe etmesin”

Gazeteciler Gökce’ye meclis üyelerinin “ İyi Parti” kuruluşuna tam kadro katıldıklarını ve ilerleyen günlerde istifa edip etmeyeceklerini, MHP’nin bu yönde açıklamaları olduğunu, tanımadıkları iradenin sıfatını taşımalarının siyasi ahlaka sığmadığı yönünde açıklamaları olduğunu söylediler. Gökce “ MHP bu konuda acele etmesin, meclis üyeleri zaten istifa edecekler, yeri ve zamanı geldiğinde gereğini yapacaklar. Biz siyasette çatışma dili kullanmadık, zaten millet siyasetin üst dilinden halkı küçümser dilinden sıkıldı, biraz daha uzlaşmacı olmamız lazım. Biz saygı gösteriyoruz ve saygı bekliyoruz. Kimse ülkücü duruşumuzdan şüphe etmesin, sabırlı ve saygılı olsun” Dedi.