“PARA DEĞİL HİZMET İÇİN ADAYIM”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine adaylığını açıklayan Cafer Genç yaklaşan Kooperatif Seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Genç; “Biz hizmet için buradayız, polemik yaratmak için değil” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi vernKefalet Kooperatifi Başkan Adayı Genç; Bilindiği üzere EsnafrnSanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifine esnafa hizmetrnamacıyla yönetim ve denetim kadromla aday oldum. Ben ve arkadaşlarım bu yolarnherhangi bir çıkar amacı gözetmeden çıktık, ne yazık ki ziyaret ettiğimizrnesnaflarımızın bazılarından beni ve arkadaşlarımı çok üzen duyumlar almışrnbulunmaktayız. Mevcut yönetim kurulu ve Başkanı sayın Halil Emirdağlırnesnaflarımıza ‘’Benim karşıma çıkan adaylar kooperatifin parası için adayrnoldular, biz biriktirdik onlar yiyecek. Kefilsiz kredi veremezler yalanrnsöylüyorlar, bizi karalamaya çalışıyorlar “ gibi cümlelerle esnafımızın aklınırnkarıştırmaktadır.” Dedi.

rnrn

 

rnrn

MAAŞINIrnAÇIKLAYABİLECEK Mİ?

rnrn

Genç; “Benim ve arkadaşlarımın Allaha çok şükürrnailesini geçindirecek kadar işi ve parası vardır. Hiçbir arkadaşımınrnkooperatifin parasını yemek gibi bir düşüncesi olamaz, bunu ancak mevcut BaşkanrnSayın Halil Emirdağlı düşünebilir ve bize böyle çamur atmaya çalışabilir. Mevcutrnbaşkan Sayın Halil Emirdağlı kooperatiften ve Burdur bölge birliğinden ne kadarrnmaaş alıyor? Yönetimi ve denetimi ne kadar maaş alıyor belgeleriyle birlikternaçıklasın. Bize para yemeye geliyor diyen sayın başkan ayrıntılarırnaçıklayabilecek mi? Biz isteriz ki çıksın maaşının ne kadar olduğunurnbelgeleriyle açıklasın. Açıklayamaz çünkü açıklarsa kimin o kooperatifte pararnyemek için görev yaptığı kimin hizmet için görev yaptığı ortaya çıkacak.” Dedi.

rnrn

VAATLERİMİZİNrnSONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

rnrn“Mevcut başkan diyor ki, yalan söylüyorlar kefilsizrnkredi veremezler soruyorum başkanıma kooperatif ana sözleşmesinin neresinde, hangirnmaddesinde şu kadar kefil alabilirsin diye yazıyor. Açıklasın kimin yalan söylediği,rnkimin esnafı kandırdığı ortaya çıksın. Esnafımız internet üzerinden burnsözleşmeye ulaşabilirler araştırıp kararlarını ona göre verebilirler. Bizimrnverdiğimiz vaatler gümrük ve ticaret müdürlüğünün yayınlamış olduğu kooperatifrnana sözleşmesine uygundur, Allah’ın izniyle göreve geldiğimiz gün hayatarngeçireceğiz.” İfadelerini kullandı.