Tanrıkulu Müdürleri Topladı

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte merkezdeki tüm okul müdürleri ile güvenlik toplantısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Kaymakam Erol Tanrıkulu başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, Şube Müdürü Murat Çelik ve tüm imam hatip okulları müdürleri katıldı. Toplantıda, öğrenci ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla, okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ve  öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan koruması, onların ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetişmesi  için gereken uygulamalar üzerinde konuşuldu. Erol Tanrıkulu, “Yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti. Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele ile ilgili konuşan Kaymakam Tanrıkulu, “Okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, mahalle muhtarları ile iş birliği içinde sürdürülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti. Kaymakam Tanrıkulu, “Her çocuk ve gencimiz bizim için çok kıymetlidir.”Dedi.

Tüm okullar güvenlik kamerası olacak

Tanrıkulu “ Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Mahalle halkının mahallesinde bulunan okullara gönüllülük esasıyla sahip çıkmasını okul aile birliği desteğini mutlaka sağlamalıyız. Bu konuda başarılı çalışmalar yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Tadilatı ve tamiratı devam eden okulların bir an evvel tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Tanrıkulu, tüm okulların okul güvenlik kamera sistemine kavuşturulmasını söyledi. Okul servislerine değinen Kaymakam Tanrıkulu, okul servisleri belirlenirken araçların trafik konusundaki uygunluklarının yanında servis sürücülerinin de sabıka kayıtları başta olmak üzere araştırılmasını, GPS sisteminin servislerde olmasının gerekliliğini, okullarda servis denetleme komisyonlarına servis denetimleri konusunda çok büyük görevler düştüğünü belirtti. Okul kantin denetlemelerinin de takibinin yapılacağını ifade etti.