
Ulaşılamayan veli bizim değildir” felsefesi ile yıllardır kapıları aşındıran Cumhuriyet Gülhizar Osman Sarıca Ortaokulu - İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenleri yoğun çalışmalarına devam ediyor.
ETKİN BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜYOR
Yaz demeden kış demeden, köy demeden kent demeden bütün öğrencileri kucaklayarak uygulanan “Yarın sizdeyiz” projesi kurum kültürünün oluşunda çok önemli bir faktörü durumundadır. 7'den 70'e herkesin beğeni ve takdirini kazanan geniş ve tecrübeli kadrosuyla 640 öğrenci eğitim veren Cumhuriyet Okulu gelenek haline gelen aile ziyaretlerinde öğrencilerin daha başarılı olması yönünde çalışmalarını etkin bir şekilde yürütüyor.
DAHA İYİ İÇİN PLANLAR YAPILMAKTA
Fedakar eğitim kadrosunun büyük özveri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde, velisiyle çocuğun durumu istişare edilmekte, artıları eksileri konuşulmakta, gelecek adına her bir bireye ihtiyacımız olduğu düşüncesiyle başarı durumu ne olursa olsun her öğrencinin daha iyi olması için planlar yapılmaktadır. Ayrıca milli ve manevi değerlerin önemi vurgulanarak yaşantımıza yansıması için görüşmeler yapılmakta.
OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ
Konu ile ilgili okul aile birliği yönetim kurulu üyesi Necla Köse, Yarın sizdeyiz” projesinin planlı ve kararlı bir şekilde uygulayan bir kurum olarak gerek velilerden gerekse çevreden olumlu tepkiler alındığını, öğrenci başarı ve davranışlarında olumlu değişikliklere yol açtığını, okul personelinin takdirle karşılandığını belirtti
BAŞARI TESADÜF DEĞİL Sayın Köse, “Okulumuzun ilçedeki potansiyeli başarı durumu ve vizyonu herkesin malumu, farklı ve etkin disiplini, özveri çalışma ortamı ile gelinen nokta göz kamaştırıcı durumda. 2020 LGS sınavında Hedef 50 öğrenci. Haziranda yapılacak 8.sınıf LGS'de fen liseleri ve proje okullarına en az 50 önce yerleştirmek en büyük hedefimizdir ”dedi.