Yıldız adaylığını açıkladı

Önümüzdeki haftalarda olağan kongresini gerçekleştirecek olan Korkuteli Esnaf Kredi ve Kefalet Odası başkanlığı için Erol Yıldız adaylığını açıkladı. Yıldız, yarın düzenleyecek olduğu basın toplantısıyla projelerini ve yönetim kadrosunu duyuracak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin önümüzdeki haftalarda yapacak olduğu olağan genel kurulu öncesinde Erol Yıldız adaylığını açıkladı. Birçok esnafın desteğini alan Erol Yıldız, yarın düzenleyecek olduğu basın toplantısıyla projelerini anlatacak. Kongre sürecinin Korkuteli'ne hayırlı olmasını dileyen Erol Yıldız, "Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin önümüzdeki haftalarda yapacak olduğu kongrede başkanlığa talibim" diye konuştu.

2018 yılının tüm Korkuteli esnafına hayırlar getirmesini de belirten Yıldız, "Uzun yıllardır ilçemizde esnaflık yapıyorum. Esnaf Kredi Kooperatifi'ne bizimde katabileceğimiz bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Birçok vatandaşımızı esnaf yapan, birçok esnafımıza yardımcı olan bu kooperatifi sizlerinde desteğiyle daha iyi yerlere getireceğimize eminim" dedi.