SON DAKİKA
Hava Durumu

24 Derslikli Mesude - Erol Memioğlu’na İlk Beton Atıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nca başlatılan “Eğitime Yüzde Yüz Destek” kampanyası çerçevesinde Korkuteli’li hayırsever Mesude –Erol Memioğlu’nun okul inşaatına ilk beton atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
24 Derslikli Mesude - Erol Memioğlu’na İlk Beton Atıldı

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine başlanan ilk inşaatına betonu atan Hayırsever Erol Memioğlu, “İlçemize 24 Derslikli önemli ihtiyaçlarından biri olan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaatına ilk betonu atmış bulunuyoruz. “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), “Ya öğrenen ol, ya öğreten; ya dinleyen ol, ya da bu üçüne hizmet eden ol. Ama beşincisi (cahillerden) olma” diyerek dinimizin eğitime verdiği önemi çok güzel bir şekilde özetlemiştir. Korkuteli hayırseverleri eğitime büyük önem veriyor. Bizde İlçeye 24 derslikli bir okul yapmak için çalışıyoruz. En büyük  yatırımın insana eğitimle yapılacağı düşüncesiyle başlatmış olduğumuz yeni okulumuz ilçemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Hayırseverler Erol ve Mesuda Memioğlu çifti yaklaşık 20 yıldır böyle bir hayallerinin olduğunu ve bu hayali bugün gerçekleştirebilecek olmalarının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür ettiler.

Hayırsever Erol Memioğlu, torunu Mustafa Yiğit ile birlikte okul inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine ilk betonu atılan “Mesude-Erol Memioğlu ortaokulu 24 derslikli bir ortaokul olacak ve “Mesude-Erol Memioğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi” adı verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.