SON DAKİKA
Hava Durumu

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, 5 bin tanıtım materyali dağıttı

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) nın 2013-Doğrudan Faaliyet Desteği Kapsamında “Turizmde Istanaz” isimli projesi kapsamında ilçe tanıtımı için 5 bin CD dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2013 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı,  5 bin tanıtım materyali dağıttı

Korkuteli Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Koordinatörlüğü, Korkuteli’nin tarihi, turistik ve ekonomik potansiyellerini ele alan toplam 5 bin materyal dağıttı.

Korkuteli Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Koordinatörü İngilizce Öğretmeni İbrahim Emre Gürsoy, “Türkiye’nin İncisi Turizmin başkenti ve yayla turizmin gözbebeği Antalya’nın yaylaya uzanan eli Korkuteli ilçesi yazın gördüğü ilgiyi göz önünde bulundurarak bir çalışma hazırladık ve Korkuteli’yi tanıtan bir kısa filmin çektik. 43 köyümüzü gezerek fotoğrafladık ve vatandaşlarla sohbet ettik. Korkuteli ilçesinin yayla turizmi potansiyelinin ortaya çıkarılmasına yönelik araştırma, planlama, analiz ve raporlama çalışmaları yapmakla birlikte, İlçemizin turizm stratejisinin belirledik. Korkuteli’mizin “Yayla Turizmi” kapsamına alınması yönünde çıktılar sağladık. İlçe tanıtımı için 5 bine aşkın tanıtım materyali dağıttık. Şuan çalışmalar devam ediyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.