SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhuriyet Ortaokulu’nda “Avrupa günü” tanıtım sergisi açıldı

Cumhuriyet Orta Okulunun Avrupa Birliği Comenius Programı dahilinde yürüttüğü “European Fruit Museum” (Avrupa Meyve Müzesi) projesi etkinliklerinden biri olan Avrupa Günü Sergisinde öğrencilerin yaptığı çalışmalar sergilendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2013 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2013 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Cumhuriyet Ortaokulu’nda “Avrupa günü” tanıtım sergisi açıldı

Öğrenciler Avrupa Birliği nedir, Comenius Programı nedir, Avrupa Meyve Müzesi projesi nedir sorularının cevaplarını arayan çeşitli resimler, yazılar ve afişlerle pano düzenlemeleri oluşturarak tanıtım yaptılar. Ayrıca öğrenciler hazırladıkları panoları tanıtırken Proje Ortağı olan okulları ve ülkelerini de gelen misafirlere anlattılar. 

Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Karatopak, Türk Hava Kurumu Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca, Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Uğurlu, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldılar. Avrupa Günü sergisi 2 gün açık kalacak.

Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Gülsüm Hanım Konu sergiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. European Fruit museum Projesinde, öğrencilerimizin aktif olarak çalıştıkları ve ürettikleri bir çok etkinlik var. Her ay yapılan etkinliklerin biri de şimdi açılışını yaptığımız Avrupa Günü Sergisi. Bu sergimizde öğrencilerimizle beraber hazırladığımız pano düzenlemelerini sergiledik. Öğrencilerimiz Avrupa Birliği’ni, Comenius Programını, yürüttüğümüz Avrupa Meyve Müzesi projesini  ve proje ortağı olan ülkeleri tanıtan çalışmaları hem sergilediler hem de anlattılar.

Okul Müdürü İsmet Yıldız da şunları söyledi. Avrupa Meyve Müzesi Projesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenen bir Comenius Programı Projesidir. Projeyi devralmamızın hemen ardından etkinlikleri yapmaya başladık. Avrupa Günü Sergisi için de oluşturduğumuz öğrenci ekipleri çalışmalarını tamamladılar ve sizlere görsel bir sunum hazırladılar. Bu güzel etkinlik için büyük emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Gülsüm Hanım Konu ve Özgül Beşenk başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim.  Avrupa Günü etkinliği sadece sergiden ibaret değil. Hafta boyunca öğrencilerimize yönelik çeşitli bilgilendirme sunumları ve broşür dağıtımı yapılmaya devam edecektir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.