SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Sağlık Meslek Lisesinde Kermes

Korkuteli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri tarafından okul bahçesinde okul yararına kermes düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2014 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Sağlık Meslek Lisesinde Kermes

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan tarafından açılan kermes’te Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut, Soma’da yaşamını maden işçileri için dua etti.

Daha sonra protokol üyeleri kermesi gezdi. Kermeste öğrenci velilerinin hazırladığı el emeği ürünler ve Et döner, Tavuk döner, Köfte, Gözleme, Yaprak sarma, Meşrubat, Tatlı, Dondurma, Bardak mısır, Karlama satışları yapıldı.

Korkuteli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleşen kermese Kaymakam Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İlçe Müftüsü Duran Turgut, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Çoraman, Belediye Meclis üyeleri,  vatandaşlar ve veliler katıldı.

Korkuteli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Oğuz Ağırcan, “kermesten elde edilecek gelirlerin okulun ihtiyaçları için harcanacağını söyledi.

Ağırcan, Kermesin amacı okul aile birliği ile velilerimizin birlik ve beraberliklerinin kaynaşması amacıyla düzenlendi.  Öğrenci velilerinin kendi evlerindeki mutfaklarında yaptıkları yerel yemekleri burada katılımcılara sundular. Halk tarafından da beklentimizin üzerinde katılım sağlandı. Kermesimize katılan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen okul aile birliği üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.