SON DAKİKA
Hava Durumu

Miniklerin anlamlı projesi hayata geçiyor

Korkuteli Nadide- Ahmet Balaban Anaokulu öğrencileri, Değerler eğitimi kapsamında Ocak ayında “Yardımlaşma işbirliği” konusunda yardıma muhtaç öğrencilere yönelik topladıkları giyecekleri önümüzdeki günlerde öğrencilere teslim edecekler.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2014 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2014 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Miniklerin anlamlı projesi hayata geçiyor

Anaokulu öğrencileri, “Yardımlaşma işbirliği” kapsamında “Küçük gelen giysilerimizle miniklerimizi sevindirelim” isimli bir giysi toplama kampanyası başlatarak, okul öğrencileri, veliler ve okul idaresi tarafından evlerde küçük gelen elbiseleri ve ayakkabıları topladılar.

Nadide –Ahmet Balaban Ana Okulu okul öncesi öğretmeni Elif Oğur, “Okul öğrencilerimiz ile birlikte hazırladığımız proje kapsamında evde küçük gelen giysileri toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Tüm öğrencilerimiz proje kapsamında giysileri ve ayakkabıları okula getirdiler. Bizde  önümüzdeki günlerde Avdan ve İmecik köyünde yardıma muhtaç çocuklara dağıtacağız”

Korkuteli Nadide- Ahmet Balaban Anaokulu Müdürü Şenay Öztürk, “Küçük gelen giysilerimizle miniklerimizi sevindirelim” isimli değerler eğitimi kapsamındaki projemiz kapsamında hem yardıma muhtaç öğrencilere ve ailelere yardımı hem de anaokulu öğrencilerinin yardımlaşma duygularının pekiştirilmeyi amaçladıklarını belirterek, “Bu bağlamda öğrenci velilerimiz de bizlere destek vererek evlerindeki küçük gelen giyecekleri bizlere gönderdiler. Bizde planladığımız Avdan ve İmecik köylerine bu elbiseleri giderek teslim edeceğiz. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.