SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrenciler, okulun tabelasını yaptı

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojisi bölümü öğrencileri, okulun tabelasını yaptı. Metal işleri bölümünde öğrenim gören öğrenciler, bölümlerinde okullarının tabelasını yenileyerek yerine astılar. Yeni tabelanın yerine asılmasıyla okul yeni bir görüntüye büründü.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2013 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2013 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Öğrenciler, okulun tabelasını yaptı

Okul Müdürü Hasan Çakmak, okulun yenilenen teknolojisiyle hem üretim yaptığını hem de öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirdiklerini söyledi.

Çakmak, okullarındaki Metal Teknolojisi alanında ilçenin sıra ve masalar yanı sıra okul tabelası da üretildiğini söyleyerek, okullardaki ihtiyaçlarının yanı sıra okulların tabelaları da istek doğrultusunda yapıldığını, Öğrencilerin hem meslek öğrettiklerini hem de üst öğrenim kurumlarına hazırlık eğitimi verdiklerini dile getirdi.

Çakmak, Atölyelerimizde üretim çalışmaları kapsamında mesleki eğitimlerimiz devam ediyor. Özellikle ilçemiz ve çevre il ve ilçelere yeni açılan okulların okul donatımı üretiyoruz. Antalya bölgesinde son yıllarda yeni açılan okulların çoğunun sıra ve masaları okulumuz öğrencilerince üretildi. Bunun yanında okulumuzun tabelası da Metal İşleri Bölümü öğrenciler tarafından yapılarak yenilendi” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.