SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar odası, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve SGB Ortak sağlık ve güvenlik biriminin ortak düzenlediği İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı kursunu bitiren 453 öğrenci sertifikalarını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde gerçekleştirilen sertifika törenine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, . SGB Ortak sağlık ve güvenlik birimi İş Güvenliği uzmanı Özgür Kaya, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hasan Çakman, Hayırsever Ahmet Memioğlu, Okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Hasan Çakmak, “iş Güvenliği ve İşçi Sağlığı kursumuzun 2’sini önümüzdeki günlerde düzenleyeceğiz. Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 11 ve 12 sınıfı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen kursa katılan öğrencilerimiz sertifikalarını alacaklar. Çalışan herkes iş sağlığı konusunda eğitim almak durumunda. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar odası, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve SGB Ortak sağlık ve güvenlik biriminin ortak olarak düzenlediğimiz kurs için gayret gösteren herkese teşekkür ederim” dedi.

SGB Ortak sağlık ve güvenlik birimi genel koordinatörü Muhammet Mustafa Köse, iş sağlığının hayatın bir parçası olduğunu söyleyerek, Yasanın yürürlüğe girmesi ile kanunun bazı maddeleri 6 ay bazı maddeleri ise 1 yıldan sonra yürürlüğe girdi. Geçmişte işverenlerin ihmali işletmelerin ocaklarını söndürdü. İşletmelerin iş güvenliği konusuna önem vermesini istiyoruz. Küçük bir cihazın takılması, işverenin işletme risk durumunu belirlemesi ile kaza sonrası yüksek meblağların harcanmasına engel olacağını düşünüyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.