SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğretmenler gününü kutlayacağız

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul edilişinin yıl dönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü yarın törenlerle kutlanacak. Stajyerliğini tamamlayan 52 Öğretmen, düzenlenecek yemin töreni ile kutsal mesleklerine başlayacaklar.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2013 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2013 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Öğretmenler gününü kutlayacağız

24 Kasım 2013 Pazar günü (Yarın) Saat 10.00’da yeni yapılan Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına Çelenk sunma ile başlayacak.

Pazar günü yapılacak olan kutlama törenine, İlçe Milli Eğitim müdürü, şube müdürleri, resmi ve özel tüm okul ve kurumlarda görevli yönetici ve öğretmenlerin saat 09:30 da Cumhuriyet alanında hazır bulunacakları, akabinde İlçemiz öğretmenleri adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Cumhuriyet Orta Okulu Rehber Öğretmeni  Havva Eliküçük ve Küçükköy Şehit Adem Yörük Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Osman Ün ile birlikte Atatürk anıtına sunulacak. Çelek koymanın ardından Başöğretmen Atatürk’e Şehitlerimize ve Türk Milli Eğitimine hizmetleri geçmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Öğretmeni Mehmet Yaman yönetiminde İstiklal Marşı söylenirken, bayrağımız görevli öğretmenler tarafından göndere çekilecek. Çelek sunma töreni müteakiben program Fatma-Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi salonunda devam edecek.

Fatma-Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi salonunda saat 13:00’da başlayacak program, Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Öğretmeni Mehmet Yaman yönetiminde 1 dakikalık saygı duruşunun ardından topluca İstiklal Marşı söylenecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz yaptıktan sonra, Öğretmenlik mesleği ile ilgili konuşmayı   Fatma -Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Durmuş Özokudan yapacak.

Emekli olan öğretmenlere Korkuteli İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, emekli olan Ayşe Hülya Güllübunar, Murat Yücel, Halit Balcı, Lütfi Arıka’a hizmet şeref belgelerini sunacak. Mesleğe yeni girmiş 52 öğretmen, Fikriye Ramazan Yalçın Ortaokulu Müdürü Murat Karakuş yönetiminde öğretmenlik yemini edecek.

Yemin töreninin ardından Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün koordinesinde hazırlanan müzik korosunun gösterisi sunulacak.

Müzik sunumunun ardından 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında “Öğretmen” Konulu resim, Şiir, Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.