SON DAKİKA
Hava Durumu

Proje Yapan Öğrenciler Korkuteli’ne Döndü

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 2013 yılı teklif çağrısı kapsamında AB Leonardo da Vinci Hareketlilik faaliyet alanında sunmuş olduğu, “lazer teknolojisi ile kesme ve şekillendirme becerileri” adlı Avrupa Birliği proje ile Almanya’nın Berlin şehrine giden öğrenci ve öğretmenler 4 haftalık stajlarını tamamlayarak okula döndüler.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2014 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2014 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Proje Yapan Öğrenciler Korkuteli’ne Döndü

Staj kapsamında Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojisi alan şefi Halil Aydın, Metal Tek. Öğretmeni Mehmet Sarıkaya, Metal Teknolojileri bölümü öğrencileri Hasan Yıldırım, Arif Kasap, Ali Cankara, Ali İhsan Batmaz, Sadrettin Özgen,  Süleyman Caner, Ümit Tuğ, Mehmet Nurullah Kaya, Ömer Ersan Daloğlu, 4 haftalık stajlarını tamamladılar.

Almanya’nın Berlin şehrinde değişik işletmeleri giderek işletmelerde inceleme yapan öğretmen ev öğrenciler, Almanca dil kursu,  çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerle gezilere katılarak başarılı bir şekilde projelerini tamamlayarak okuldaki eğitim-öğretimlerine başladılar.

Proje dönüşü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde yapılan törende okul müdürü Hasan Çakmak, katılımcı öğrencilere gerek mesleki alanda gerekse de kültürel alanda olumlu yönde çeşitli bilgi ve beceriler kazandırdığını, katılımcıların almış oldukları olumlu kazanımları hem mesleki kariyerlerinde hem de sosyal yaşantılarında kullanacaklarını bununda kendilerine yaşamda avantajlar sağlayacağını söyledi.

Ayrıca okul müdürü Hasan Çakmak, katılımcıların kazandıkları olumlu tecrübeleri diğer öğrencilerle paylaşmalarını da istedi. Ayrıca yapılan törende projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak bu tür faaliyetlerin daha da artarak devam etmesi noktasında temennilerde bulundu.

Proje kapsamında yurtdışı ortaklarınca düzenlenen dil kursuna ve meslek stajına ilişkin düzenlenen sertifikalar okul müdürü tarafından katılımcı öğrenci ve öğretmenlerimize takdim edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.