SON DAKİKA
Hava Durumu

Yapım aşamasındaki okullarda inceleme

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, ilçede yapımı devam eden ilk ve ortaokul inşatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2014 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2014 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yapım aşamasındaki okullarda inceleme

Kocagöz, Dereköy İlkokulu, Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu inşaatları ve Sülekler Şehit Semih Aldemir İlk-Ortaokulu zemin etüdü inceledi.

Okul inşaatlarında işçileri ile uzun süre sohbet eden Kocagöz, “Son yıllarda ilçemizde inşaatı tamamlanan ve devam eden okullar sayesinde eğitim ve öğretimde oldukça rahatladık. Yeni açılacak olan okullarımız sayesinde eğitim kalitemizin iyice yükseleceğine inanıyorum. Bizlerde üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, hayırseverler tarafından yaptırılan eğitim kurumlarının eğitime katkısına dikkati çekerek “Yapımları tamamlanan okullar ile ilçemiz öğrencilerinin derslik ihtiyacının karşılanacağı ve eğitimin kalitesine katkısının da yadsınamayacak derecede önem taşımaktadır. Projelerin zamanında tamamlanması için gerek yüklenici firmalar gerek İl Eğitim Müdürlüğü İnşaat Bölümü Kontrol ekipleri ve gerekse ilçe Eğitim Müdürlüğü olarak yapımı devam eden okullarda gerekli titizliği göstermekteyiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.