SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşuyor

Envar Eğitim Kurumları tarafından Antalya genelinde ilkokul 4. sınıfa devam eden öğrenciler arasında 26 Nisan 2014 tarihinde yapılan olimpiyat yarışması sonucunda Yaşar Sadi Tekin İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden Aybike Nur Keskin 1. , Buğrahan YAPILMIŞEV 2. , Saniye Sena TIRAŞ 4. Gamze UYSAL 12. oldu. Envar Koleji olimpiyatlarında 3 öğrenci ilk 4 ’e girmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşuyor

   31 Mayıs 2014 Cumartesi günü Antalya Envar Eğitim Kurumlarında  düzenlenen ödül törenine sınıf öğretmeni Yusuf Arslan , dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

    

       Envar Koleji olimpiyatlarında dereceye giren 1-5 arası öğrenciye altın, 6-10  arası öğrenciye gümüş ve 11-15 arası  öğrenciye de bronz madalya verildi. Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ise büyük bir başarıya imza atarak ilçemizin gurur kaynağı oldu. Olimpiyatlarda 1. olan Aybike Nur Keskin’e  notebook ve altın madalya, 2. olan Buğrahan Yapılmışev ‘e tablet bilgisayar ve altın madalya, 4. olan Saniye Sena Tıraş’a  altın madalya, 12. olan Gamze Uysal’a ise bronz madalya ,dereceye giren  bu öğrencilere başarı belgesi ile birlikte birer plaket de verildi. Ayrıca Yaşar-Sadi Tekin ilkokulu Müdürlüğüne ve öğrencilerin yetişmesinde büyük emek harcayan sınıf öğretmeni  Yusuf Arslan’a  da plaket verildi.

 

      Tören esnasında duygusal anlar yaşayan anne ve babaların sevinçleri görülmeye değerdi. Öğrenci velilerinden Avukat Medine Yapılmışev, Murat Keskin, İsmail TIRAŞ ,ve İrfan  Uysal  bu başarıda emeği geçen  başta sınıf öğretmeni Yusuf Arslan’a ve okul müdürü Doğan Killİ’ye teşekkürlerini belirttiler. Envar Koleji Olimpiyatlarında  şampiyonun Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu’ndan çıkması  ve ilk dörtte 3 öğrencinin yer alması  törene katılan velileri çok mutlu etti.

 

     

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.