SON DAKİKA
Hava Durumu

2023 HEDEFLERİ MASAYA YATIRILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, MKYK Üyeleri ve Milletvekillerinin katılımı ile AK Parti Antalya İl Başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantı ile ilgili Başkan Sancaktar; “Teşkilat çalışmalarımızı ve 2023 hedeflerimizi masaya yatırdığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2022 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2022 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
2023 HEDEFLERİ MASAYA YATIRILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, MKYK Üyeleri, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, bölge Milletvekilleri ve 19 İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımı ile AK Parti Antalya İl Başkanlığında geniş kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI ELE ALINDI

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya katılarak Korkuteli’nde yürütmüş oldukları çalışmalar ve faaliyetler hakkında Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'e bilgi aktardılar. Başkan Sancaktar gerçekleşen toplantı ile ilgili; “Teşkilat Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir Başkanlığında, MKYK Üyelerimiz, Bölge Koordinatörlerimiz ve Milletvekillerimizin katılımıyla İl Başkanlığımızda 3 kademe İlçe Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Teşkilat çalışmalarımızı ve 2023 hedeflerimizi masaya yatırdığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.