SON DAKİKA
Hava Durumu

23 NİSAN ZAFER UMUTLARININ DOĞDUĞU GÜN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıldönümü kapsamında Korkuteli’nde gerçekleştirilecek olan kutlama programı belli oldu. 2 yıldır pandemi gölgesinde kutlanan 23 Nisan bu yıl ilçemizde çeşitli etkinlikler ile kutlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2022 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
23 NİSAN ZAFER UMUTLARININ DOĞDUĞU GÜN

COŞKU İLE KUTLANACAK

Büyük Atatürk’ün Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete ait olduğunu ilan ettiği ve TBMM’nin açıldığı gün olan 23 Nisan 1920’nin 102’inci yıldönümü aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bir gündür. Günün anlam ve önemine uygun olarak ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de birlik ve beraberlik içinde coşku ile kutlanacak.

 

KUTLAMALAR BU YIL STADYUMDA OLACAK

Kutlama programı 23 Nisan 2022 Cumartesi (yarın) saat:10.00’da Anıt Meydanında Çelenk Sunma ile başlayıp saat:10.30’da ilçemiz 100. Yıl Atatürk Stadyumunda bayram kutlamaları ile devam edecek. 100. Yıl Atatürk Stadyumunda gerçekleşecek program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak yapacak. Anasınıfı dans gösterisi, 1. Sınıflar müzikli gösterisi, 2. Sınıflar Türk Çocuğu Rond Gösterisi, Şiirlerin okunması, Halk Oyunları Gösterisi, Ödül Töreni ve Final Gösterisi sonrasından buradaki program sona erecek.  


23 NİSAN’DA MAKAM KOLTUKLARINA MİNİKLER GEÇECEK

22 Nisan 2022 Cuma günü saat:10-11 saatleri arasında Kaymakamlık Makamına Yaşar Yalçın İlkokulu, Belediye Başkanlığı Makamına Osman Önal İlkokulu, Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına Fikrîye Ramazan Yalçın İlkokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makamına Yaşar Sadi Tekin İlkokulundan 1 öğretmen ve 2 öğrenci ziyaret ederek sembolik devir teslim gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.