SON DAKİKA
Hava Durumu

5 TANE TÜRKİYE’DE OLMAYAN ESNAF PROJEMİZ VAR

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, hafta sonu gerçekleştirilen Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Genel Kuruluna katıldı. Seçimlere geçilmeden konuşma yapan Ömer Başkan; “5 tane esnaf ile ilgili Türkiye’de olmayan esnaf projemiz var. İnşallah tüm oda başkanlarımızla beraber bu 5 projeyi uygulamaya başlayacağız.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2022 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2022 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
5 TANE TÜRKİYE’DE OLMAYAN ESNAF PROJEMİZ VAR

 

Ömer Başkan konuşmasında; “Sayın Birlik Başkanımız Değerli Divan kıymetli adaylar bu kıymetli adayları uzun zamandır terleten oy verecek değerli esnafımız cümleten Selamın Aleyküm. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı devletimizi ve ilamı korusun. Çok teşekkür ediyorum Adlıhan Başkanım. Belediye Başkanlığından önceki dönemlerden beri benim danışmanlık dönemimden beri tanıştığımız bildiğimiz gecesi gündüzü de kendimi ona onu kendime benzettiğim bir birlik başkanımız var.

2019’DAN SONRA ARTIK HİÇ BİR SEÇİM ESKİSİ GİBİ DEĞİL

Oda sabah altı yedi dediği gibi çıkıyor 19 ilçede 650 km sahil bandından bir orada bir burada . Bugünde burada madem dedim birlik başkanımız geldi normalde ben oda seçimlerinde malumunuz gelmiyorum. Sonuçlandıktan sonra kazanan ve kaybeden arkadaşlarımı arıyorum. Ama bugün Adlıhan Başkanımım için gelip başarılar dilemek istedim. Adaylarımıza çok teşekkür ediyorum Üçüyle de yönetim kurulu üyeleriyle beraberdik. Birlik beraberlikleri için, olgunlukları için teşekkür ediyorum. En çok sevindiğim şey ise; Korkuteli’nde çok şükürler olsun 2019’dan sonra artık hiç bir seçim eskisi gibi değil. Buna bütün esnaflarımızda halkımızda şahit.

 

ÇOK GÜZEL BİR KEFALET SEÇİMİ GEÇİRDİK

Bir seçim kampanyası yaptık, daha sonra Hasan Başkanımız sağ olsun diğer adaylarla birlikte bir esnaf kefalet seçimi yaptı. Bir baktık gördük ki böyle tek tip kıyafetler sloganlar projeler dolaşmalar küçüklerin önlerinde eğilip ellerini öpmeler, büyüklere sarılmalar çok güzel bir kefalet seçimi geçirdik. Şimdi bugün burada yine görüyoruz. Bu odamızda da projelerimiz konuşuluyor, vaatlerimiz var. İlçemizle ilgili düşünülmüş bir sürü proje var. Ayın 13’ünde Allah nasip ederse yine bir oda seçimimiz var. Ben ilçem adına çok memnunum.

ÜÇ ADAYDA KAZANDI BENİM GÖZÜMDE

Hiç olmazsa bu vesile ile esnafımız oda nedir ne işe yarar benim haklarım nedir esnaf olarak hepsini be seçim vesileyle tüm adaylar yönetim kutulu üyeleri ile birlikte esnafımızı biraz daha bilinçlendirmiş oldu. Hangi aday kazanırsa kazınsın üç adayda kazandı benim gözümde. 13’ündeki seçimden sonrada benim bir buçuk yıldır beklettiğim pandemiden dolayı yapamadığım Adlıhan Başkan ile bir kısmını paylaştığım 5 tane esnaf ile ilgili Türkiye’de olmayan esnaf projemiz var. İnşallah tüm oda başkanlarımızla beraber bu 5 projeyi uygulamaya başlayacağız. 7/24 Korkuteli Belediyesi hizmetinizdedir.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.