SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ’DEN 5 BİN KİŞİLİK İFTAR

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde Şehitler Anıtında teşkilata ve vatandaşlara yönelik 5 bin kişilik iftar programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AK PARTİ’DEN 5 BİN KİŞİLİK İFTAR

İftar yemeğine; Ak Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çokal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları başkanları ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği sonrasında Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konuşma yaptılar. Ak Parti heyeti iftar programı boyunca sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşı dinlediler.

 

GÖNÜL SOFRAMIZA MUHABBET KATTINIZ

Gerçekleşen program sonrasında açıklama yapan Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar; “ Sevgili Korkutelili Hemşerilerim, Değerli Dava Arkadaşlarım;  Bizleri gerçek anlamda yalnız bırakmayan ve ev sahibi gibi davranarak bizleri daha başka onura eden kıymetli Muhtarlarımız ve Mahalle Başkanlarımız, ilçemizin diğer siyasi mensupları, sivil toplum kuruluşlarımız ve kurumlarımız, ilçemizin ileri gelenleri ablalarımız, ağabeylerimiz, amcalarımız, teyzelerimiz, kardeşlerimiz bizi bir kez daha gururlandırdınız şeref verdiniz gönül soframıza muhabbet kattınız Hoş Geldiniz, Hoş Bulduk. Hepinize Teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, eksik olmayın Sağ Olun, Var Olun. Hemşerilerimizin ve Dava Arkadaşlarımızın yoğun ilgisiyle güzelleşen gönül soframıza katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan her daim güçlerini arkamızda hissettiğimiz başta İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş olmak üzere Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Atay Uslu, Kemal Çelik ve İbrahim Aydın‘a, Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye İl Yöneticilerimize, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve onların Yönetimlerine misafir Ak Parti İlçe Başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu organizasyonda canla başla çalışan İlçe Teşkilatıma Kadın ve Gençlik kollarındaki arkadaşlarımıza yanımızdan eksik olmayan dostlarımıza basın mensuplarımıza çok çok teşekkür ediyorum.  Sevgili Çocuklar sizleri de aramızda görmekten biz çok mutlu olduk, umarım sizlerde Hacivat ve Karagöz’ü izlerken çok mutlu olmuşsunuzdur.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.