SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle dün ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Sancaktar ve ekibi, gazeteciliğin önemine dikkat çekerek basının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AK PARTİ GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde ilçemizdeki siyasiler, basın mensuplarını yalnız bırakmadı. Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi, Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İsmet Senekçi, Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün ilçedeki gazetecileri ağırladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Sancaktar ve ekibi, gazeteciliğin önemine dikkat çekerek basının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

YAPTIĞINIZ MESLEKLE GURUR DUYUYORUM

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar “Bugün burada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldik. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayarak, davetimize icabet ettiğiniz için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Her zaman her daim yanımızdasınız. Bu nedenle basın mensupları yerine size mesai arkadaşlarım demek istiyorum. Gazetecilik mesleği dışardan bakılınca belki çok kolay gibi görünse de işin içine girince gerçekten zor bir meslek. Ben yaptığınız meslekle gurur duyuyorum. Fedakarlık bekleyen bir iş yapıyorsunuz. Biz bir yerde siyasi bir çalışma yapıyorsak, orada da basın var. Basınla beraber hareket ediyoruz. Siyasetin bir ayağı da basındır. Size de verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Sancaktar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına, basın mensuplarına hediye takdim etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.