SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ HEYETİ KORKUTELİ’NDE

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri; Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik ve Tuba Vural Çokal dün bir dizi ziyaret için Korkuteli’ne geldi. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Ak Parti Heyeti kurum ziyaretlerinin yanı sıra oda başkanları, ilçe esnafı ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2022 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2022 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AK PARTİ HEYETİ KORKUTELİ’NDE

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı dün yoğun bir gün geçirdi. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar dün ilçede Ak Parti Heyetini ağırladı. Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri; Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik ve Tuba Vural Çokal, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, ilçe yöneticileri ile birlikte ilçede bir dizi program ve ziyaret gerçekleştirdi.

KURUM VE ESNAF ZİYARETLERİ

Ak Parti Heyeti Korkuteli’nde ilk ziyaretini BOTAŞ Doğalgaz Dağıtım Merkez’inde doğalgaz vanasını açarak gerçekleştirdi. Bir hafta içerisinde ilçeye doğalgaz ana hat üzerinden verilmeye başlanacak. Buradaki programın ardından Merhum Necati Çağlayan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Ardından geçtiğimiz aylarda ilçedeki görevine başlayan Korkuteli Kaymakamı’nı makamında ziyaret den heyet Kaymakam Resul Özdemir ile bir süre sohbet ederek yeni görevinde başarılar diledi. İlçe merkezinde bulunan esnafı ve Turgut Manavoğlu Pazaryerinde tezgah açan pazarcı esnafını ziyaret eden heyet vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret ettiler.

 

ODA BAŞKANLARI ESNAFIN SORUNLARINI ANLATTI

Ardından Ak Parti Heyeti; S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’ı ,Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası Başkanı Ünal Ersan’a ve Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Kemal Istık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oda başkanları ile bir süre istişarelerde bulundular. Başkanlar, Ak Parti Heyetine esnafın yaşadığı sorunları ve hükümetten beklentilerini yazılı ve sözlü olarak dile getirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.