SON DAKİKA
Hava Durumu

ALİ GÜRBÜZ’ÜN HEDEFİ ALTIN KEMER

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek önceki gün, Korkuteli’nde kampa giren Korkuteli Belediyesi sporcusu Başpehlivan Ali Gürbüz ve beraberindeki sporcular ile bir araya gelerek sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Canlı yayında konuşan Başpehlivan Gürbüz, hedefinin bu sene Kırkpınar’dan Altın Kemerle dönmek olduğunu bir kez daha yineledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ALİ GÜRBÜZ’ÜN HEDEFİ ALTIN KEMER

DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Canlı yayında konuşan Başpehlivan Ali Gürbüz; “Kampımıza girdik güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Sağ olsun başkanımızda maddi manevi sürekli yanımızda desteklerini esirgemiyor. İnşallah tüm Korkuteli ye tüm Antalya’ya Kırkpınar’dan Antalya’ya altın kemerle dönüp bu mutluluğu yaşatmak hedefimiz. Sizlerden de dualarını bekliyoruz.” Dedi.

 

ALTIN KEMERİN EBEDİ SAHİBİ OLACAK

Adaletli ve Asaletli bir güreş sezonu olmasını dileyen Ömer Başkan başpehlivanlar içinde dua istedi. 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanarak, ilçemizin ve Antalya'nın gururu olan Korkuteli Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz bu yılda Kırkpınarda şampiyon olursa altın kemerin ebedi sahibi olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.