SON DAKİKA
Hava Durumu

AMİNE NUR ÖZGEN, DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN İTALYA’YA UÇTU

Korkuteli Belediyespor Sporcusu, Milli Kick boks sporcusu Sena Amine Nur Özgen, 15-24 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Jesolo kentinde yapılacak olan Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) Dünya Şampiyonası için İtalya’ya uçtu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2021 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AMİNE NUR ÖZGEN, DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN İTALYA’YA UÇTU

 

ÜLKEMİZİ VE KORKUTELİ’Nİ TEMSİL EDECEK

Şampiyonada ülkemizi yıl içerisinde düzenlenen turnuvalarda derece kazanan ve toplam puan esasına göre birinci olan sporcular milli forma ile temsil edecek. Korkuteli Belediyespor sporcusu Sena Amine Nur Özgen de Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve Korkuteli’ni temsil edecek. İtalya yolculuğu öncesinde Sena Amine Nur Özgen, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan adayı Mustafa Küçükkarasucu ve yönetimi tarafından uğurlandı.

 

KÜÇÜKKARASUCU’DAN ÖZGEN’ TÜRK BAYRAĞI

Mustafa Küçükkarasucu’nun eşi Nafia Küçükkarasucu tarafından Ay Yıldızlı Altın kolye hediye edilirken, Mustafa Küçükkarasucu tarafından Türk bayrağı hediye edildi. Uğurlama töreninde konuşan Milli Kick boks Sporcusu Sena Amine Nur Özgen, İtalya’da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonası'na Korkuteli’nde iyi hazırlandım. Şimdi çalışmalarımın sonucunu alma sırası Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda. Bu turnuvada da kürsünün en güzel yerini alacağımıza inanıyorum. Çünkü hocam Şükrü Haksız ile birlikte yoğun şekilde çalışıyoruz. Antrenmanlarımız diğer senelere nazaran daha mutlu geçiyor.

 

HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Yılların birikimini bu Dünya Şampiyonasında göstereceğimize inanıyorum. Beni yalnız bırakmayan başta ailem, Korkuteli Belediye Başkanımız Ömer İşlek, başkanımız Abdullah Özmen’e teşekkür ederim. Hedefimiz Dünya Şampiyonluğu. Yoğun temponun ardından hayalini kurduğumuz Dünya Şampiyonası'na gidebilmek ayrı bir gurur veriyor. Orada ülkemizi temsil etmek gurur vericiyken altın madalya ve kupa ile dönmek istiyoruz. İnşallah tüm dünyaya istiklal Marşımızı okutmak istiyoruz. Tek temennimiz bu. Milli takımda mücadele edecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Mutlak başarı ile dönmek istiyorum. İnşallah ülkemi ve Korkuteli’mizi en güzel şekilde dünya şampiyonasında temsil edeceğim. Kanımızın son damlasına kadar orada mücadele edeceğim” dedi. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan adayı Mustafa Küçükkarasucu, “Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve Korkuteli’ni temsil edeceğin için teşekkür ediyorum. İnşallah seni şampiyona sonrası Antalya havaalanında davul ve zurna ile karşılayacağız. Bunu başaracak güçtesin. Dualarımız ve Kalbimiz seninle” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.