SON DAKİKA
Hava Durumu

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ BARIŞ MANÇO’YU ANDI

Korkuteli Osman Önal Anasınıfı Öğretmeni Kadriye Karagöz öğrencileri ile birlikte vefatının 23'ncü yıl dönümünde Barış Manço'yu yeni kuşaklara tanıtmak ve eserlerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla bir anma etkinliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2022 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2022 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ BARIŞ MANÇO’YU ANDI

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 1999 yılında hayatını kaybeden Barış Manço ölümünün 23’üncü yılında sevgi ve özlemle anıldı. 7'den 70'e herkesin sevdiği ve şarkıları hala dillerden dillere dolaşan Barış Manço, vefatının 23'ncü yıl dönümünde yeni nesillerde yaşatılmaya devam ediliyor.

BARIŞ MANÇO YENİ NESİLLERDE YAŞATILIYOR

Osman Önal Anaokulu Öğrencileri, Öğretmenleri Kadriye Karagöz ile birlikte Barış Manço’nun şarkılarını seslendirerek merhum sanatçıyı yâd etti. Karagöz; “Değerli sanatçımız merhum Barış Manço’yu, ölümünün 23’üncü yılında sevgi ve özlem ile andık. Kültür elçimiz, 7’den 77’ye bütün insanlığın kalbinde yer edinen müzik duayenimiz Barış Manço’yu sınıfımızda düzenlediğimiz etkinlikler ile yad ettik. Öğrencilerimize öncelikle Barış Manço'nun kişisel özelliklerini, yaptığı başarılı işleri, vatanseverliğini ve çocuklara olan sevgisini aşılamaya çalıştık. Barış Manço’yu yeni kuşaklara tanıştırmak ve eserlerini aktarmak amacıyla düzenlenen programda öğrencilerimizde keyifli dakikalar geçirdi.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.