SON DAKİKA
Hava Durumu

BAKAN KURUM, BAŞKAN BÖCEK'İ AĞIRLADI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, Antalya kent bütününü ilgilendiren, 19 ilçeyi kapsayan 1/100 bin ölçekli çevre düzeni planının onay sürecini görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2022 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAKAN KURUM, BAŞKAN BÖCEK'İ AĞIRLADI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'yı geleceğe taşımak adına hazırlanan proje ve planların hızla hayata geçirebilmesi için Ankara’da ilgili bakanlıklar nezdinde takibini sürdürüyor. Bu kapsamda Ankara’da temaslarda bulunan Başkan Muhittin Böcek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

 

ONAY SÜRECİNİ GÖRÜŞTÜ

Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Şehircilik Dairesi Başkanlığı teknik ekibi tarafından hazırlanıp Bakanlığa sunulan, Antalya’nın 19 ilçesini kapsayan 1/100 bin ölçekli çevre düzeni planının onay sürecini görüştü. Başkan Muhittin Böcek, plan detaylarıyla ilgili Bakan Murat Kurum’la görüş alışverişinde bulundu. Başkan Böcek, “İlgi ve alakaları için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyorum. Antalya'mız için şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.