SON DAKİKA
Hava Durumu

BASINÇLI SULAMA SİSTEMLERİ KURSU TAMAMLANDI

Korkuteli Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde Kırkpınar Mahallesinde düzenlenen Basınçlı Sulama Sistemleri kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2022 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2022 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BASINÇLI SULAMA SİSTEMLERİ KURSU TAMAMLANDI

21 Aralık 2021 – 03 Ocak 2022 tarihleri arasında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Kırkpınar Mahallesinde Basınçlı Sulama Sistemleri kursu gerçekleştirildi.  Kursu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan üreticilerin sertifikaları önceki gün Kırkpınar Mahallesi’nde dağıtıldı.

 

KURSİYERLERE BELGELERİ VERİLDİ

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerinden Ziraat Mühendisi Afitap Lafçı’nın öğretici olarak görev aldığı kursta 30 üretici sertifika aldı.  Sertifika dağıtım töreninde kursiyerlere belgelerini İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selda Sert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak ve Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan takdim etti. 80 saat süreli kursta; sulama sistemleri, suyun etkin ve verimli kullanımı, toprak ve su koruma,  kuraklıkla mücadele için dikkat edilmesi gereken noktalar, verim kayıplarının önlenmesi ve bakanlığımızca yürütülen bireysel basınçlı sulama sistemleri ve desteklemeleri hakkında bilgiler verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.