SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN ADAYI ERSAN SAHADA

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Ünal Ersan, ekibi ile birlikte ilçedeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Ersan dün çarşı esnafını ziyaret ederek önümüzdeki günlerde gerçekleşecek genel kurul için destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2022 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2022 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞKAN ADAYI ERSAN SAHADA

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası 29 Ocak 2022 tarihinde genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Genel kurul toplantısına sayılı günler kala başkan adayları gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

DEĞİŞEN VE GELİŞEN ODA

Başlan Adaylarından Ünal Ersan “Değişen ve gelişen oda” sloganıyla dün ilçe merkezindeki esnaflarla bir araya geldi. Esnafın odadan beklentilerini dinleyen Başkan Adayı Ersan ve ekibi seçildikleri takdirde hayat geçirecekleri projeleri anlattı.  Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili Başkan Adayı Ersan; “Oda seçimlerimiz 29 Ocak Cumartesi günü yapılacak. Daha katılımcı, daha etkili, daha dinamik ve üye esnafımızın ticaretini olumlu yönde etkileyecek projelerle üyelerimizin yanında olmak en büyük amacımız. Yönetim kurulunda görev alacak donanımlı ekibimizle hizmet için adayız. Bu sebeple “Değişen ve Gelişen Oda" sloganıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.