SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN CARAN’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, dün ilçedeki esnaf odalarının başkan ve başkan adayları ile Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (KORKOOP) da bir araya geldi. Başkan Caran; “Kim seçilirse seçilsin unutmasın ki bizler uyum içinde istişarelere açık bir şekilde elimizden gelenin fazlasını yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp birlik beraberlik içinde çalışmaya hazırız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2021 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2021 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞKAN CARAN’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

ÜÇ AYDAN ÜÇ AYA İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPACAĞIZ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, 2022 yılı Ocak ile Mart ayları arasında seçime gidecek olan oda başkanları ve başkan adayları ile kahvaltıda bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Gerçekleşen toplantıda Başkan Caran, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi planlan seçimler öncesinde başkan adayları ile bir araya gelerek ortak paydanın Korkuteli esnafına hizmet etmek olduğunu ifade etti. Başkan Caran seçimler sonrasında üç aydan üç aya istişare toplantıları ile oda başkanlarıyla bir araya gelerek birlik beraberlik içerisinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

 

MEVCUT BAŞKANLAR VE ADAYLAR KATILDI

Programa; Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Ülkü, Başkan Adayları Ünal Ersan, Uğur Göksel, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Fahrettin Özbek, Başkan Adayları; Mehmet Küçükkavukcu, Mustafa Küçükkarasucu, Ramazan Çelik, Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Kemal Istık ile ilçedeki yerel basın temsilcileri katıldı. Toplantıya Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mesut Kurtoğlu ve Hüseyin Akgün katılmadı.

 

ORTAK PAYDAMIZ KORKUTELİ ESNAFINA HİZMET ETMEK

Başkan Caran konuşmasında; “Odalarımızın kıymetli mevcut başkanları birbirinden değerli başkan adayları ve basın mensubu arkadaşlar öncelikle bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz ayaklarınıza sağlık. Sizleri bugün buraya davet ettim çünkü şu an sizlerin çektiği emekleri en iyi anlayanlardan biri benim. Çok değil daha 4 ay 5 ay önce aynı süreçten bende geçtim. Yorucu ama bir o kadarda mutluluk verici bir olaydır seçim süreci. Çünkü hepimizin bir ortak paydası var o da Korkuteli Esnafına hizmet etmek. Bu öyle bir hizmet ki, hiç bir çıkar gözetmeksizin insanların yüzündeki tebessümü görebiliyorsak hissedebiliyorsak bu yorgunluğun hiç bir önemi kalmıyor.

 

ÖNEMLİ OLAN DOSTLUĞUMUZU DAİM ETTİRMEK

Şunu unutmamalıyız ki bizler Korkuteli’nde yaşayan güzel dostlukları olan insanlarız. Seçim süreci gelir geçer önemli olan bu dostluğumuzu daim ettirmemizdir. Bakın seçimde Fahrettin başkanımla rakip olmamıza rağmen şu an aynı masada oturabiliyorsak ne mutlu bizlere demektir. Sizleri davet etmemdeki amaçlardan biri de bu konu. Seçimlere az bir süre kaldı tabiri caizse son düzlükteyiz. Bizler dost olduğumuzu yarın yüz yüze bakacağımızı unutmadan birbirimizi kırmadan bir seçim süreci geçirirsek bu hem biz esnafa hizmet elçilerini hem de esnafımızı mutlu edecektir.

 

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Allah’ın izniyle bu seçim kime nasipse esnaflarımız kimi teveccüh ederse etsin diğer adaylarda dahil olmak üzere herkes birbirine destek olursa herkes mutlu olur. Ben Esnaf Kooperatifi Başkanı olarak bu konuda her daim taşın altına elini koymaya hazır olduğumu sizlere bildirmek isterim. Yani kim seçilirse seçilsin unutmasın ki bizler uyum içinde istişarelere açık bir şekilde elimizden gelenin fazlasını yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp birlik beraberlik içinde çalışmaya hazırız. Sözlerimi fazlada uzatmak istemiyorum keşke bütün aday arkadaşlar burada olsaydı ama olsun onlarında kendilerine göre sebepleri vardır mutlaka. Önemli olan anlayışlı olmak hoşgörülü olmak. Sizlere tekrardan davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür eder seçim sürecinde tüm adaylara başarılar diler saygılar sunarım.” Diye konuştu. Başkan Caran’ın konuşmasının ardından program karşılıklı istişareler ile devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.