SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN CARAN KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün ilçede bir dizi kurum ziyaretinde bulundu. Başkan Caran, kurumlara yaptığı ziyaretlerde ilçe esnafının istek ve beklentileri hakkında bir takım girişimlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2021 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2021 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞKAN CARAN KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KAT MÜLKİYETİ İŞLEMLERİ HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Yapılan ziyaretler ile ilgili Başkan Caran; Korkuteli’mizin Güzide Kurumlarından Tapu Müdürlüğümüzün Güler yüzlü Müdürü Güzel İnsan Sayın İsmail Kocaoğlu Beyefendiyi Makamında Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kooperatif Müdürümüz ile beraber ziyaret ettik. Kendisi ile güzel istişarelerde bulunduk ayrıca tamamlanması Allah’ın izni ile bizlere nasip olacağını düşündüğümüz kooperatifimizin şu anki hizmet binasının kat mülkiyeti işlemleri hakkında bilgi aldık. Müdürümüze ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu ziyarette eşlik ederek bizleri onurlandıran Kıymetli Abim Tapu Müdür Yardımcımız Sayın Yusuf Çağan Beyefendiye de şükranlarımızı bir borç biliriz. İşlerinde kolaylıklar dileriz.

 

GIDA SEKTÖRÜ ESNAFININ BEKLENTİLERİ KONUŞULDU

Yıllardır İlçemiz için özveriyle çalışan, artık onu Korkuteli’mizin evladı olarak gördüğümüz Tatlı dili güler yüzü ile bulunduğu kurumu taçlandıran değerli insan Korkuteli Tarım ve Orman İlçe Müdüremiz Sayın Selda Sert Hanımefendiyi Makamında Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kooperatif Müdürümüz ile beraber ziyaret ettik. Kendisi ile gıda sektöründeki esnaflarımız, pandemi sürecindeki yaşanan zorluklar ve ilçemiz çiftçileri hakkında güzel sohbetler ettik. Müdüremize göstermiş olduğu ilgi ve nezaketi için çok teşekkür eder. İyi çalışmalar dileriz.

 

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ ÇETİNKAYA ZİYARET

İlçemizde yeni göreve başlayan, kendisi ile tanışmaktan onur duyduğum kıymetli insan Vergi Dairesi Müdürü Sayın Erdal Çetinkaya Beyefendiye Makamında Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kooperatif Müdürümüz ile beraber hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk. İlçemiz hakkında hoş sohbetler ettik. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eder. Yeni görev yerinde muvaffakiyetler dileriz.

 

DAHA İYİ HİZMET İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Yıllardır bıkmadan usanmadan şoför esnafına hizmet eden Korkuteli Şoförler Odası Başkanı Kıymetli Büyüğüm Sayın Kemal Istık başkanımı makamında Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kooperatif Müdürümüzle beraber ziyaret ettik. Kendisi ile Şoför esnafımızın problemleri ve kredi aşamasında kooperatifimizde esnafımıza sağladığımız kolaylıklar hakkında istişarelerde bulunduk. Esnafımıza nasıl daha iyi hizmet edebiliriz noktasında fikirlerine başvurduk. Değerli Başkanıma tecrübeleri ile bizlere ışık tutan fikirleri misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dileriz

 

MÜFTÜ KIZMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İlçemize yeni atanan değerli hocam, gönlü güzel insan İlçe Müftümüz Sayın Mustafa Kızmaz beyefendiye Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kooperatif Müdürümüz ile beraber Hoşgeldiniz ziyaretinde bulunarak yeni görev yeri olan ilçemizdeki hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledik. Kıymetli hocamıza ikramları ve ilgisi için teşekkür ederiz. Rabbim çalışmalarında kolaylıklar ihsan eylesin.

 

ÇİFTÇİNİN SORUNLARI KONUŞULDU

İlçemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ziraat Odamızın Kıymetli Başkanı, Çiftçilerimizin gülen yüzü, Tecrübesinden her daim feyz alacağımız, Değerli Büyüğüm Kıymetli Abim Sayın Musa Fikri Büyükçetin Başkanımı Makamında Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ve Kooperatif Müdürümüz ile birlikte ziyaret ettik. Kendisi ile çok güzel sohbetler edip istişarelerde bulunduk. Çiftçilerimiz için ne yapılması gerekiyorsa elimizi taşın altına her daim koyabileceğimizi ilettik. Başkanıma ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz.” Açıklamasında bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.