SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN DERE GÜVEN TAZELEDİ

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) 20'nci Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime giren Adlıhan Dere güven tazeledi. AESOB’un 20 Olağan Genel Kurulu Antalya’daki Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Mevcut başkan Adlıhan Dere’nin tek aday olarak girdiği genel kurulda birliğin yeni yönetiminde Korkuteli’nden bir isim yer aldı. Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ünal Ersan Antalya Esnaf ve Sanatkarla

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞKAN DERE GÜVEN TAZELEDİ

AESOB DERE İLE DEVAM

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) 20. Olağan Kurulu’na başta Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve ev sahibi Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği mevcut Başkanı Adlıhan Dere olmak üzere Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri Cavit Arı, Rafet Zeybek, İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ATSO Başkanı Davut Çetin, Oda Başkanları, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları, esnaf ve çok sayıda üye katıldı. Mevcut başkan Adlıhan Dere'nin aday olduğu tek listeli genel kurulun divan başkanlığını, TESK Başkanı Bendevi Palandöken yaptı. 

 

“GÜCÜMÜZÜ SİZDEN ALIYORUZ”

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği mevcut Başkanı Adlıhan Dere, yaptığı konuşmada, “Esnafın hak ettiği değeri AESOB ile bulması bizim göğsümüzü kabartıyor. AESOB son yıllarda elde ettiği büyük gücü tabi ki sizlerden ve esnaf ailesinden alıyor. Biz bu kentin yararına olan projelerini işbirliklerini esnaf ailemizle imzalıyoruz. Bize esnaf ve sanatkârımızın daha iyi ulaşması için fikrimiz sorulduğunda ortak akılla talebimizi iletiyor ve isteğimizi alıyoruz. Ben Adlıhan Dere olarak AESOB’u temsilen gittiğim her platformda 95 bin esnaf ve sanatkârın arkamda olduğunu hissederek ve onların sorumluluğunu omuzlarımızda taşıdığımı farkında olarak temsil ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki birlikteyiz” şeklinde konuştu.

 

İŞTE BAŞKAN DERE’NİN YÖNETİMİ:

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanının seçildiği 20’nci olağan kurulunda mevcut başkan Adlıhan Dere yeniden seçilirken, yönetim kurulu Bayram Dal, Mehmet Ali Gülaçtı, Süleyman Şahin, Mehmet Ali Alkan, Abdullah Akça, Sedat Karagöz, Velittin Yenialp, Ali Çalışkan’dan oluşurken, Yedekler, Ünver Dağlar, Yusuf Erdemir, Selçuk Çınar, Sultan Çetin, Hüseyin Aslan, Ünal Ersan, Mustafa Traş, İsmail Çağlar ve Şahin Aba’dan oluştu.

Denetim Kurulu ise;

Yusuf Kurul, Hüseyin Şimşek, Hüseyin Değirmenci, Tolgahan Demir ve Recep Savaş’tan oluşurken; Yedekler Bolat Ünsal, Kemal Evyapan, Hüseyin Alataş, Mahmut Kemal Perçin ve İsmail Bakaç’tan oluştu.

Disiplin Kurulu ise;

Fatih Doruklu, Bülent Kaplan, Sercan Çobanoğlu, Durmuş Ali Akkaya, Bayram İğneli’den oluşurken, Yedekler, Derya Ergin, Paşa Özkan, Halil Kayaer, Hüseyin İnce ve Ömer Faruk Yılmaz’dan oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.