SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN İŞLEK’TEN GENÇLERE TAVSİYE

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak gençlere seslendi. Başkan İşlek; “Hayatınızın her anında ister çalışan olun, ister ticaret yapın, ister bürokrat olun, isterseniz siyaset yapın fark etmez ama muhakkak çok çok çok uzun vadeli bir Stratejiniz olsun.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞKAN İŞLEK’TEN GENÇLERE TAVSİYE

Başkan İşlek paylaşımında; “Aşık olduğum İlçemin en kıymetlisi olan Genç kardeşlerim;
Bu pazar sizlere bir şarkı yerine çok önemli bir sözü paylaşmak istedim. Hayatınızın her anında ister çalışan olun, ister ticaret yapın, ister bürokrat olun, isterseniz siyaset yapın fark etmez ama muhakkak çok çok çok uzun vadeli bir Stratejiniz olsun. Hem de her bir detayı ince ince düşünülmüş kocaman bir strateji. Ve bu stratejinize bağlı geliştireceğiniz taktikler olsun.
Strateji yapmadan Kısa ve orta vadeli Taktikleriniz Sadece Gürültü çıkartır ve resmen yenilirsiniz.
Bu yüzden işte bu güzel sözü hayatınızın en önemli yerinden bir tanesine yerleştirin lütfen. """Taktik olmadan strateji, zafere giden en yavaş yoldur. Strateji olmadan taktik, yenilgi öncesi yapılan gürültüdür.""" Evet gençler, hepinizi çok seviyorum... İnşallah hayat yolunda mükemmel stratejiniz ve buna bağlı taktiklerinizi biran önce kurgularsınız. Hepinize şimdiden bol bereketli, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum... Allah'a emanet olun... Abiniz Ömer.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.