SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN ISTIK GÜVEN TAZELEDİ

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Olağan İlçe Kongresinde mevcut Başkan Kemal Istık, kongreye katılanların tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2022 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2022 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞKAN ISTIK GÜVEN TAZELEDİ

ISTIK 4'ÜNCÜ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Önümüzdeki günlerde Korkuteli’nde esnaf odalarında olağan kongreler yapılacak. İlki geçtiğimiz Cumartesi günü Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası tarafından gerçekleştirildi. Mevcut başkan Kemal Istık, tek liste ile gidilen seçimde üyelerinin tamamının oyunu alarak 4'üncü kez başkan seçildi.

 

2022’İN İLK KONGRESİ

Korkuteli Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Korkuteli Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Kongreye; MHP Antalya Büyükşehir ve Korkuteli Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Caran, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Finike Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cihangir Kolak, Finike Esnaf Odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Korkuteli Elektrikçiler Odası Başkanı Hasan Ülkü ve oda üyeleri katıldı.

 

DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Genel kurulda Divan başkanlığına; Ziya Aydemir, Divan Başkan Vekilliğine Süleyman Şahin, Katip Üyeliğine; Şaban Özbek, Mustafa Develi ve Mehmet Kartal seçildi.  İlgili gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gerçekleşen seçimde mevcut başkan Kemal Istık, 4'üncü kez seçildi. Başkan Istık, "Arkadaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada şoförlerimizin yanında olacağız ve sorunları bire bir çözeceğiz. Seçim ilçe halkına, şoförlerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

İŞTE ISTIK’IN YÖNETİMİ:

Kemal Istık başkanlığındaki Korkuteli Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetiminde Asil Üyeler;  Adnan Demir, Muhammet Koyun, Ömer Erkış, İsmail Kocabörek, Şerafettin Önce, Adem Demir. Yedek Üyeler; Şaban Özbek, Salih Tingi, Salih Özdemir, Bayram Atay, Hüseyin Çakmak, Kadir Doğru, Bayram Gökce. Denetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Taş, Salim Uysal, Hasan Karaca. Yedek Üyeler ise; Mustafa Mafacan, Mahmut Küçükyorgancı ve Hüseyin Tatlı’dan oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.