SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KURTOĞLU TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası 25’ inci Olağan Genel Kurulunun hafta sonu gerçekleşmesinin ardından başkanlığa seçilen Mesut Kurtoğlu seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Kurtoğlu dün Turgut Manavoğlu Pazar Yerinde tezgah açan esnafı tek tek ziyaret ederek destekleri için teşekkür edip hayırlı işler temennisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2022 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2022 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BAŞKAN KURTOĞLU TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE

 “Ben değil biz anlayışıyla hep birlikte kazanacağız” sloganıyla seçime giren ardından girdiği kıyasıya seçimi kazanan Mesut Kurtoğlu, seçimlerin ardından kendisine güvenerek destekleyen oy veren vermeyen tüm esnafa teşekkür etmek için esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerinde esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Kurtoğlu bu kez “Birlikte kazandık, birlikte yöneteceğiz.” diyerek teşekkürlerini iletip, tebrikleri kabul etti.

 

BİZ ÇALIŞACAĞIZ ESNAFIMIZ KAZANACAK

Ekibi ile birlikte ilçe merkezinde gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretlerinin ardından kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kurtoğlu; “Biz seçim öncesinde de sık sık söylediğimiz gibi esnafımızın her zaman yanında olacağız. Bize oy veren,  vermeyen tüm esnafımıza ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz seçimin ardından yeniden esnaflarımızı ziyaret edip, teşekkürlerimizi iletmek istedik. Esnafımızın işlerini geliştirmek ve büyütmek adına yaptığımız projelerle esnafımızın yanında olmak için yola çıktık. Esnafımız bize güvendi ve desteğini bizden esirgemedi. Bizde söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışacağız.  Seçim öncesinde de söylediğimiz gibi; Ben değil biz anlayışıyla esnafımız için yola çıktık. Biz çalışacağız esnafımız kazanacak.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.