SON DAKİKA
Hava Durumu

“BEYAZ BİR SAYFA AÇMAYA GELİYORUZ”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu ve ekibi seçime saatler kala çalışmalarını sürdürüyor. Seçime beyaz renk pusula ile girecek olan Başkan Adayı Küçükkarasucu; “ Esnafımızı koruyan, çıkarlarını gözeten, destekleyen, işlerine güç katacak projelerle, tertemiz, bembeyaz bir sayfa açmak için adım atıyor, başarılı bir yönetim kadrosuyla biz geliyoruz. Yarın gerçekleştirilecek seçimimizin kardeşlik, saygı ve hoşgörü çerçevesinde geçmesini temenni ederim.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2022 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“BEYAZ BİR SAYFA AÇMAYA GELİYORUZ”

PROELERİNİ ANLATIP, DESTEK İSTEDİ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimli Genel Kurulu yarın Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. “Esnaflarımızın Sorunlarını Çözmeye Geliyoruz” sloganıyla seçim çalışmalarının startını aylar öncesinden veren Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan çalışmalarına devam ediyor. Yönetim kadrosu ve esnaf dostu projeleri ile ilçe esnafının da yoğun teveccüh gösterdiği Küçükkarasucu seçime saatler kala Yazır Mahallesi’ndeki esnafı bir kez daha ziyaret ederek projelerini anlatıp destek istedi.  

 

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Gerçekleşen ziyaretleri ve seçim çalışmaları ile ilgili Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu; “Esnaf dostu projelerimizle unutulan ve sadece seçim zamanında hatırlanan esnaf anlayışına son vereceğiz. Esnafımızın her zaman yanında olacağız, sorunlarına birlikte çözümler bulacağız. Değerli esnafımız için bir çok faydalı projemiz var. Açıkladığımız projelerimizi esnafımız teveccühle karşılıyor. İnşallah seçimimizi birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

 

PUSULA RENGİMİZ BEYAZ

Seçime beyaz renk pusula ile girecek olan Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu; “Esnafımızı koruyan, çıkarlarını gözeten, destekleyen, işlerine güç katacak projelerle, tertemiz, bembeyaz bir sayfa açmak için adım atıyor, başarılı bir yönetim kadrosuyla biz geliyoruz. Yarın gerçekleştirilecek seçimimizin kardeşlik, saygı ve hoşgörü çerçevesinde geçmesini temenni ederim.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.