SON DAKİKA
Hava Durumu

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu ve ekibi dur durak bilmeden esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yaklaşık 6 aydır bir fiil sahada çalışarak ilçedeki esnafı tek tek ziyaret eden Küçükkarasucu, esnafın sorunlarına çözüm olacak vaatleri ile pandemide ciddi kayıp veren esnafın yaralarını bir nebzede olsa sarmak için gün sayıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

EMEKÇİMİZİN YANINDAYIZ

Seçim çalışmalarına mahalle gezilerinin yanı sıra merkezdeki esnafa yönelik sürdüren Küçükkarasucu, esnafa işlerinde bereketli kazançlar dileyerek önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek genel kurul için destek istedi. 6 aydır yoğun bir tempoda ziyaretlerine devam eden Mustafa Küçükkarasucu seçim çalışmaları ile ilgili; “İlçe ekonomisinde büyük önem oluşturan esnafımızı hak ettiği değere kavuşturmak, sıkıntı ve sorunlarına çözüm üretmek, ötekileştiren değil kucaklayan, büyüyen ve birleşen bir oda için kutlu bir yola çıktık. Esnaf dostu projelerimizle her zaman esnafımızın yanında olacağız. Bu kapsamda esnafımızı ziyaret ederek projelerimizi anlatıyoruz. Emekçimizin yanındayız. Biz birlikte söz sahibi olacağız.” Dedi.

 

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimli Genel Kurulu 13 Şubat Pazar günü Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. “Esnaflarımızın Sorunlarını Çözmeye Geliyoruz” sloganıyla adaylığını ilk açıklayan isim olan Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan gece gündüz çalışıyor. 

 

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

 Seçim çalışmalarının startını altı ay önceden veren Başkan Adayı Küçükkarasucu, "Esnafın biriken ve çözüm bekleyen sorunlarını çözmek için yola çıktık. Ekibimizle seçim gününe kadar sahada olacağız. Seçimi kazandığımız takdirde de ilk işimiz, esnaflar arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek olacak. Oda yönetimi olarak üyelerimizle hep birlikte çalışacağız, esnafımızın önerisi bizim için önemlidir. Esnafımızla bir olduğumuz sürece çözemeyeceğiz hiç bir sorun olmaz, hayata geçiremediğimiz bir proje de kalmaz. Ulaşmadığımız, halini hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz hiç bir esnafımız kalmayacak. Esnafımızı gezmeye, hediyelerimizi takdim etmeye devam ediyoruz. Tüm esnafımıza gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederiz. " dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.