SON DAKİKA
Hava Durumu

“BİTSİN ARTIK BU ÇİLE”

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri; Mustafa Köse, Kemal Çelik, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal ile birlikte dün bir dizi program için Korkuteli’ne geldi. Ziyaretler kapsamında ilçe esnafı ve Turgut Manavoğlu Pazaryerinde tezgah açan esnafı ziyaret eden heyet, esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Pazarcı esnafı yaklaşık 1 buçuk yıldır belirsizlik içerisinde karda, kışta çile çektiklerini ifade ederek pazaryerinin çatısının bir an önce kapatılmasını iste

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2022 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2022 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“BİTSİN ARTIK BU ÇİLE”

PAZARCIYI DİNLEDİLER

İlçemizde kullanılmakta olan Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar yerinin Riskli yapı raporu bulunması sebebi ile taşınmasına karar verilerek çatısının yıkılmasının ardından başlayan süreçte sular bir türlü durulmadı. Dün Turgut Manavoğlu Kapalı Pazaryerinde tezgah açan esnafı ziyaret eden Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri; Mustafa Köse, Kemal Çelik, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, beraberindeki meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri pazarcıyı tezgahı başında ziyaret ederek, dertlerini dinledi.

 

BİZ ÇATIMIZI İSTİYORUZ

Pazarcı esnafı ise, Pazar yerinin çatısının yıkılmasıyla birlikte sahipsiz kaldıklarını dile getirerek yaşanan süreci ve taleplerini Ak Parti İl Başkanı Taş’a ve milletvekillerine anlattılar. Bir buçuk yıldır süren mücadelesini Ak Parti Heyetine anlatarak çözüm isteyen pazarcı; mevcut pazaryerinin çatısının bir an önce yapılmasını istedi. Pazarcılar; “Biz bittik artık. Biz pazarımızı istiyoruz, biz çatımızı istiyoruz. Kredi ile aldık buradan yerlerimizi. Bizim daha borcumuz bitmedi. Yazın sıcakta, kışın karda kışta ekmek parası için çalışıyoruz. Çilemizi görün, sesimizi duyun, bir an önce çözüm bulun.” diyerek veryansın etti. Pazaryeri ile ilgili acil çözüm bulunmasını isteyen pazarcıya Ak Parti Heyeti; “Biz sizlerin hatırını sormak, dertlerinizi dinlemek için geldik buraya. Mesajınızı aldık, gereğini yapacağız” diyerek pazarcı esnafı ile bir süre karşılıklı sohbet ettiler.

 

ESNAF, ELEKTRİK FATURASINDAN DERTLİ

Ak Partili heyetin İlçedeki esnaf ziyareti esnasında ise; ilçe esnafı son günlerde adeta ülke gündeminden düşmeyen geçim sıkıntısı ve yüksek gelen elektrik faturalarından yakındı. Elektrik faturaları konusunda yakın bir zaman da gerekli adımların atılacağını ifade eden vekiller, esnafın elektrik faturalarında gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.