SON DAKİKA
Hava Durumu

BİZ BİRLİKTE SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu ve ekibi hız kesmiyor. Yaklaşık 7 aydır bir fiil sahada çalışarak ilçedeki esnafı birçok kez ziyaret eden Küçükkarasucu’ya destek her geçen gün daha da büyüyor. Başkan Adayı Küçükkarasucu ekibi ile birlikte Küçükköy ve Büyükköy’deki esnafı ziyaret ederek projelerini anlatıp destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2022 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2022 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BİZ BİRLİKTE SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ

7 AYDIR SAHADA ÇALIŞIYOR

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kuruluna sayılı günler kala başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf Odası için ilk adaylığını açıklayan isim olan Mustafa Küçükkarasucu, yaklaşık 7 aydır sahada gece gündüz demeden çalışıyor. Çalmadık kapı, sıkmadık el kalmayacak diyerek esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Küçükkarasucu, esnaf için hazırladıkları projeleri anlatıp destek istiyor. İlçe merkezinin yanı sıra köylerde de bir fiil çalışma yapan ekip önceki gün Küçükköy ve Büyükköy Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.

 

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL DAİMA İSTİŞARE

Gerçekleştirdikleri ziyaretler ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu; “Biz dert olmaya değil, dert çözmeye geliyoruz diyerek bir yola çıktık. Hazırladığımız esnaf dostu faydalı projeler ile esnafımızın karşısına çıkıyoruz. Ben ve ekibim unutulan ve sadece seçim zamanında hatırlanan esnaf anlayışına son vereceğiz. Esnafımızla seçimden seçime değil her zaman istişare içerisinde olup, esnafımızı zor günlerinde yalnız bırakmayacağız. Vaat ettiğimiz projelerimizi esnafımıza anlatıp onlarında fikirlerini alıyoruz. Esnafımız teveccüh gösterir ve biz bu göreve gelirsek inşallah projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Esnafımızın refahı, huzuru için her zaman birlikte çalışacağız.” Dedi. 

 

MAAŞIMIZI ESNAFIMIZ İÇİN KULLANACAĞIZ

Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu, Kamuoyunda büyük takdir toplayan projelerinden neden odadan maaş almayacakları ile ilgili ise; “Biz bu yola para için çıkmadık, özellikle pandemiden dolayı esnafımız faturalarını ödeyemeyecek duruma geldi. Esnafımız bu nedenle aidatlarını ödemede güçlük çekiyor. Bizde odadan alacağımız maaşı yine esnafımız için kullanmak istedik. Esnafımıza en çok gerekli olan Faaliyet Belgesinin ücretini yılda bir kereye mahsus olmak üzere maaşımızdan karşılayacağız. Sağolsun ekibim de bana bu konuda destek oldu. Odamıza biz 4 yılda sadece maaş almayarak 500 Bin TL Kazandırıyoruz. Bizde bu parayı değerli esnafımız için kullanacağız. Bu nedenle diyoruz ki, Emekçimizin yanındayız. Biz birlikte söz sahibi olacağız.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.