SON DAKİKA
Hava Durumu

“BİZ ÇALIŞACAĞIZ ESNAFIMIZ KAZANACAK”

13 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası 25’ inci Olağan Genel Kurulunda esnafın çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçilen Mesut Kurtoğlu, göreve başlamasının ardından çalışmalarına hızlı başladı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret eden Kurtoğlu, 1 Mart (yarın) tarihinden itibaren her hafta Salı günü bir sicil memurunun Korkuteli’nde hizmet vereceğini müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2022 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“BİZ ÇALIŞACAĞIZ ESNAFIMIZ KAZANACAK”

 

SİCİL MEMURU HER SALI KORKUTELİ’NDE

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, mazbatasını alarak göreve başlamasının ardından çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı. İlçe esnafının çeşitli iş ve işlemleri için Antalya’ya gitmek zorunda kaldığı yada kısa sürecek işlemler için en az bir hafta beklemek zorunda kaldığı resmi işlerin kısa sürede tamamlanarak esnafın mağduriyetine son vermek amacıyla Başkan Kurtoğlu ve yönetim AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti. Ziyaret sonrasında her hafta Salı günleri bir sicil memurunun oda binasında esnafın işlemlerini yapmak için ilçeye gelmesi kararlaştırıldı.

 

MAĞDURİYETLER YAŞANIYORDU

Konu ile ilgili bilgilendirme de bulunan Başkan Kurtoğlu; “Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi olarak bizler göreve gelmeden önceki ziyaretler ve göreve geldikten sonraki tespitlerimize göre ilçemizde yıllardır esnaf ve sanatkarımızın yeni kayıt, terk, esnaf sicil tasdiknamesi, bağkur emeklilik formu onayı ve adres, meslek değişiklik işlemleri için Antalya Esnaf Sicil Müdürlüğüne gitmek, ya da odaya verdikleri dilekçe ile 1 hafta 10 gün beklemek zorunda kaldıklarına şahit olduk. Antalya’ ya gittiklerinde ise en ufak bir sorundan dolayı tekrar gidip gelmek zorunda kaldıklarını gözlemledik. Bu durum esnaf ve sanatkarımıza yıllardır iş ve zaman kaybı ile maddi külfet haline geldiği için mağduriyet yaşadıkları da anlaşıldı.

 

MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Adlıhan Dere’yi ziyaret ederek esnafımızın mağduriyetine dile getirdik. Yapılan görüşmemiz neticesinde Esnaf Sicil Memurumuz artık 1 Mart Salı gününden itibaren her Salı mesai saatleri içerisinde oda hizmet binasında esnaf ve sanatkarımızın işlemlerini yapmaya başlaması kararlaştırıldı. Esnaf Odamız başta olmak üzere; Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası ve  Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası esnaflarımızın da işlemlerini yapacak olan sicil memurunun ilçemize gelmesi, esnaflarımızın iş ve zaman kaybı ile maddi külfetin önüne geçecek olup mağduriyetini giderecektir.

 

ESNAFIMIZIN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Esnaf ve sanatkarımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. İlçemize kazandırılan bu hizmetin gelmesinde bizi kırmayıp yardımlarını esirgemeyen Birlik Başkanımız Sayın Adlıhan Dere’ ye çok teşekkür ederiz. İlçemize kazandırılan bu hizmetin hayırlı uğurlu olmasını dileriz. “Biz çalışacağız esnafımız kazanacak” sloganımızla her şey esnafımız için der hayırlı işler, bereketli ve bol kazançlar dileriz.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.