SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜK ZAFER BÜYÜK GURUR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'ne giden meşakkatli yolda kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı. Tören İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit’in makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Daha sonra Şehitler Anıtında çelenk sunma töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2021 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2021 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BÜYÜK ZAFER BÜYÜK GURUR

KAYMAKAM ÇİMŞİT TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Korkuteli’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü törenle kutlandı. Tören Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit’in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı daha sonra Şehitler Anıtında çelenk sunma programı gerçekleşti. Şehitler Anıtında düzenlenen törene; Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer İşlek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Orhan Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, gaziler ile daire müdürleri katıldı.

 

ATA’NIN HUZURUNA ÇELENK SUNULDU
Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye çelenklerinin sunulmasının ardından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı için yayınladığı mesaj okundu. Korkuteli Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Burak Teyyare tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okundu. Hatıra fotoğrafının ardından tören sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.